Strictly's Dianne Buswell öppnar upp om äktenskapsplaner med pojkvännen Joe Sugg

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Dianne Buswell har talat om sitt förhållande till Joe Sugg och förklarat varför de inte har bråttom att gå nerför gången.



Den 31-årige Strictly Come Dancing-proffsen har varit oskiljaktiga från YouTuber Joe, 29, sedan de parades i 2018-serien.



Medan de har tittat älskade på sociala medier, med många inlägg av dem tillsammans, samt lanserat vloggar och podcaster som ett par, sa Dianne att hon 'inte riktigt talar' om äktenskap eller deras långsiktiga framtid med Joe.



I stället sa Dianne att hon hellre skulle ”spela det efter örat” eftersom hon inte gillar att ”överplanera saker”.

Hon hade sin första tvångstid borta från Joe i slutet av 2020, eftersom hon var tvungen att isolera med sin Strictly partner, Max George från The Wanted.

När de väl hade röstats bort från serien delade Dianne ett antal romantiska älskade snaps av henne med Joe när de återförenades efter några veckor ifrån varandra.



Strcitly & apos; s Dianne Buswell har talat om äktenskapsplaner med Joe Sugg (Bild: Instagram)

Tala till Hallå! tidningen öppnade Dianne om äktenskapssamtal: 'Jag är faktiskt en ganska oorganiserad person, Joe och jag pratar inte riktigt om den typen av saker.



”Vi är båda så avslappnade så vi bara spelar det efter örat. Vi njuter verkligen av varandras sällskap så mycket och vad som än händer, händer. '

Corona -pandemin har inneburit att Dianne inte har kunnat ansluta sig till sin familj i Australien och hon sa att hon saknar dem dyrt.

Hon sa att det här är det 'tuffaste' hon måste ta itu med varje dag, särskilt eftersom hon tvingades avbryta sin resa ner under julen.

Dianne Buswell och Joe Sugg ser älskade ut på höstpromenaden (Bild: joe_sugg/Instagram)

Lyckligtvis sa Dianne att hon älskar att vara i Storbritannien med Joe och att hon är glad att hon får göra det hon älskar.

Hennes återkomst till hemmet hon delar med Joe dämpades av en fruktansvärd trolling på sociala medier, som hon avslöjade för att öka medvetenheten om veckan mot mobbning.

Strax efter att ha eliminerats från Strictly slog hon ut ett troll som han betecknade som 'äckligt' och att hon hade 'råttliknande funktioner'.

Dianne delade DM med sina följare och sa att hon hade tur som kunde 'borsta bort' hemska kommentarer så men sa 'man vet aldrig vad andra går igenom'.

Strängt Dianne Buswell släpper en enorm ledtråd om Joe Suggs förslag (Bild: Instagram)

Dela meddelandet och skrev med Dianne: 'Det är veckan mot mobbning! Tänk innan du talar eller skriver du vet aldrig vad andra går igenom.

'Jag får massor av sådana här meddelanden dagligen. Tur att jag bara kan torka bort det, men för vissa människor är det inte så. Sluta cybermobbning. ' (sic).

Se Även: