Tesco säljer Mors dag -bukett till £ 10 till rivaliserande Interflora - och det är £ 20 billigare

Tesco

Ditt Horoskop För Imorgon

Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Tesco säljer nu en lyxbukett på 10 pund inför mors dag och det ser påfallande ut som en version som ses på Interflora.



när nästa helgdag

Men den största skillnaden mellan de två är prislappen.



Medan Tesco gäng är en budgetvänlig £ 10, den Interflora version är till salu för enorma £ 30 - det är en enorm skillnad på £ 20

Båda buketterna inkluderar en rosa ros, tre rosa germini, tre vita krysantemum, en blandning av rosa nejlikor och lövverk.

Interflora -versionen innehåller 13 stammar, medan Tesco -gänget innehåller 14.



Tesco -blommorna tränar med 71 p per stam i jämförelse med Interflora, vilket kommer att ge kunderna 2,30 pund tillbaka per stam - det är 1,59 pund skillnad per stam.

På tal om buketten Tesco Head Florist, Michelle Buck, sa: När vi designade denna bukett inspirerades vi av lättheten och pastellfärgerna i godisfloss. Denna bukett skulle se perfekt ut på mammas köksbord eller öppen spis denna morsdag.



Prisvärd bukett är en del av Tescos hela utbud av mors dag som har ett brett utbud av färska blommor till alla prispunkter och en rad presentartiklar, inklusive champagne, hemtillbehör och skönhetsset.

Höjdpunkter inkluderar Tesco Finaste champagne för £ 7 (var £ 8) och Yankee candle -presentuppsättningar för £ 6,50 (var £ 9).

Om du har fastnat för fler present- och idéer för mors dag har vi sammanställt de bästa upplevelserna, inspiration för saker att göra på morsöndagen och de bästa billiga spapauserna.

Läs mer

Mors dag 2020
Presenter under £ 100 Personliga presenter Blommor Hampers

Se Även: