Greg James fru Bella Mackie är 'livrädd' för att försöka få barn efter hjärtskärande missfall

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Greg James & apos; fru Bella Mackie har diskuterat att ha missfall förra året.



35-åringen-som gifte sig med programledaren 2018-har modigt öppnat för att förlora sitt barn efter tre veckor och delat med sig av hur hennes psykiska hälsa påverkades av graviditeten.



betydelsen av siffran 42

Bella - det riktiga namnet Isabella Rusbridger - drabbades av ångest och OCD och har delat med sig av att under de 21 dagarna hon var gravid, sjönk hennes psykiska hälsa dramatiskt.



Som ett resultat har det lett till att hon är ”livrädd” för att bli gravid igen eftersom hon är orolig för att riskera sitt psykiska välbefinnande.

Greg James & apos; fru Bella Mackie har diskuterat att ha missfall förra året (Bild: Instagram)

”Det var en överraskning och varade bara i ungefär tre veckor; det kunde knappt kallas missfall, 'skrev Bella i en personlig uppsats för Tiderna.



Författaren förklarade: ”Men även i det korta fönstret rasade min psykiska hälsa dramatiskt.

Hon berättade att hon hade 'ständiga påträngande tankar' och att hennes OCD 'vrålade tillbaka' och att hon inte kunde sluta gråta.



Ordsmeden säger att hon var chockad över 'intensiteten och hastigheten' i hennes 'försämring' - vilket gör henne osäker på om hon vill äventyra sin psykiska hälsa för att bli mamma.

35-åringen-som gifte sig med programledaren 2018-har modigt öppnat sig för att förlora sitt barn efter tre veckor har berättat om hur hennes psykiska hälsa påverkades av graviditeten (Bild: Instagram)

Bella fortsatte: ”Barntanken var fortfarande oklar. Jag är fortfarande livrädd för möjligheten att jag kan glida tillbaka nerför den förrädiska sluttningen och sluta förlora mitt självständighet eller bli arg på det jag har förlorat.

'Jag kommer fortsätta fundera över det och tänka på vilka positiva skyddsåtgärder jag kan vidta om jag bestämmer mig för att skaffa barn.'

I september 2018 meddelade DJ Greg att han och Bella knöt knuten genom att dela, gifte sig i en rad bilder på sociala medier.

Radio 1 -frukostprogrammet bildade de fyra bilderna: 'Bella och jag gifte oss och det var den mest otroliga dagen i mitt liv. Jag tror att det var där uppe för henne också.

Bella - det riktiga namnet Isabella Rusbridger - lider av ångest och OCD och har delat med sig av att hon under 21 -dagarna var gravid, att hennes psykiska hälsa 'störtade dramatiskt' (Bild: Instagram)

'Hon är det bästa någonsin och jag känner att jag faktiskt kan spricka av lycka.'

Det visade sig att paret gifte sig på Tavistock House i Camden innan de festade på en okänd plats.

Beläget i Kings Cross, var Tavistock House en gång hem för Charles Dickens och granne med Tavistock Square Gardens.

Det var Bella som ställde frågan till Greg - 24 timmar efter att han firade landningen av BBC: s flaggskepps radiospel.

Som ett resultat har det lett till att hon är 'livrädd' för att bli gravid igen eftersom hon är orolig för att riskera sitt psykiska välbefinnande (Bild: Instagram)

pret en krubbadöd

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

Han sa: 'Åh medan vi gör meddelanden, här är något annat ... Jag har tid i mitt liv och njuter av mitt arbete mer än någonsin. Jag känner mig riktigt nöjd och det är skönt att ha skiten ihop innan jag antar en enorm ny arbetsutmaning.

'En av huvudorsakerna till denna lycka är att jag träffade den här personen. Det här är Bella och i februari bad hon mig att gifta sig med henne. Jag sa ja direkt för hon är den smartaste, roligaste och vackraste personen jag någonsin har träffat.

'Det enda problemet är att hon älskar att hålla sig uppe i de tidiga timmarna och dricka lika mycket som jag gör, och det är inte gynnsamt med klockan fem på morgonen. Som sagt, det har gått ett år.

Se Även: