Star Wars spoilers: 'Leaked' Episod VII -historien är 'like good as A New Hope'

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon



Var försiktig, följande kan innehålla spoilers för Star Wars: The Force Awakens. Läs på egen risk



Fördjupad plot och karaktärsdetaljer för den kommande Star Wars-filmen har påstås ha läckt ut och lagts ut på nätet.



En användare som kallar sig 'Spoiler Man', som påstår sig jobba för Lucasfilm, har lagt ut spoilers på webbforum 4Chan de senaste dagarna - trots att hävdade att säkerheten dramatiskt har ökat dramatiskt i teamen kring filmens produktion.

Spoiler Man's senaste inlägg, som gjordes igår kväll sa att det förmodligen var den sista chansen han skulle behöva lägga ut detaljer, eftersom Lucasfilm har gått in i 'full skada kontroll.'

'De förhörde praktiskt taget ett par av oss om möjliga läckor' sa han.



Det första inlägget, som visades söndagen den 30 november, gav detaljer om en film som var 'dystopisk' och mycket mörkare än till och med The Empire Strikes Back - och som är i nivå med kvalitetsmässigt med A New Hope.

ronnie o sullivans pappa

Det är ännu inte känt hur många Bothaner som dog för att ge oss denna information, men vi föreställer oss att det är minst två eller tre.



Inställningen

Star Wars avsnitt VII

Force Awakens: Star Wars Episode VII

Enligt hans inlägg utspelar sig filmen 30-40 år efter slaget vid Endor, sett i Return of the Jedi. Empire och New Republic är inlåsta i ett utmattningskrig, jämfört med den europeiska teatern under andra världskriget.

En ökenplanet - förmodligen Tatooine - dyker upp i filmen, liksom Yavin, planeten som innehade rebellbasen i Ett nytt hopp.

Luke Skywalker

Luke Skywalker har blivit en enstöring, lever i exil och har tränat sju Jedi. Han har beskrivits som en Yoda-liknande figur i filmen.

Han förekommer först i filmens andra akt. Med galaxen i kaos, var han tvungen att säkerställa sin säkerhet så att en ny generation Jedi kunde utbildas - eller åtminstone det är vad han säger.

På andra håll har kraften börjat dyka upp hos fler och fler människor - inklusive de ledande karaktärerna som John Boyega och Daisy Ridley spelar.

Deak

Stjärnornas krig

Deak är en defekt stormtrooper

Boyegas karaktär är en kraftkänslig stormtrooper, under kommando av Gwendoline Christie, som spelar en inkvisitor.

Inkvisitörerna är en grupp av stormskyddsstyrkor med ljussabel som leder upp resterna av de kejserliga styrkorna. De har som uppgift att jaga kraftkänsligheter.

Deakfel från imperiet under filmens gång, som hamnar strandade på en ökenplanet - förmodligen Tatooine. Han jagade som en deserterare.

Kira och Max Von Sydows karaktär

Star Wars avsnitt VII

Kira är en kraftkänslig tomboy som bor på Tatooine

Kira (Daisy Ridley) är en ung kraftkänslig tjej som bor på Tatooine med karaktären som spelas av veteranskådespelaren Max Von Sydow.

Det avslöjade senare att hon är dotter till Han och Leia och ångrar Luke som flyr i exil innan han kunde träna henne.

Hon delar en kärlek till historien med Sydows karaktär, som bevarar artefakter från de tidigare kapitlen i Star Wars -sagan runt deras hem, en nedfälld AT AT -rollator.

bästa surfplattorna under 100 £

Sydows karaktär anses vara någon vi tidigare sett i en tidigare film - men är nu mestadels cyborg.

Han är inte Boba Fett, Darth Maul eller Mace Windu - och tydligen är hans identitet inte '' jordskakande '' - men kommer att få resonans hos fans av serien.

Han Solo och Chewbacca

Star Wars avsnitt VII

Han och Chewie är tillbaka

I slutet av första akten träffar Deak Kira och Sydows karaktär, och Han och Chewie tar dem av Tatooine i Millennium Falcon.

Han gillar Deak, och Chewie har en robotarm.

läste prinsessan

Leia är nu ledare för Nya republiken

Leia har varit ledare för Nya republiken i 30 år och är gift med Han Solo. De bygger ett nytt vapen på en & apos; skandinavisk-eskig kall och övergiven skogsvärld & apos ;.

Sith

Stjärnornas krig

Han byggde det själv, varför det ser konstigt ut

Sith verkar ha övergett 'regeln om två' - där det alltid finns två Sith, en mästare och en lärling.

Adam Drivers karaktär är en kraftkänslig hotshot-rödskvadronpilot som faller till den mörka sidan. Det tros att han spelar huvudkaraktären som ses i teaser -trailern med det röda skräpet & apos; ljussabel, som han konstruerade själv.

omvänd adventskalender matbank
Star Wars avsnitt VII

Är detta Adam Drivers karaktär innan han vänder sig till den mörka sidan?

Andy Serkis & apos; karaktären är en mycket gammal, mycket kraftfull utomjording Sith. Han trodde att han någon gång hade tränat eller manipulerat kejsaren Palpatine för sina egna ändamål - även om hans mål skiljer sig från Palpatines.

I det nya universum är Sith inte nödvändigtvis i linje med imperiet.

Vad annars?

  • Benedict Cumberbatch finns inte med. Inte heller Watto.
  • Ljussabelstriderna har beskrivits som 'magnifika', 'tunga slag' och 'original-trilogistilade'
  • Spoiler Man hävdar att en kampanj med riktiga och falska spoilerläckor är planerad inför filmen - men han är inte en del av den. Disney och Lucasfilm tänker avsiktligt läcka ut falsk och motsägelsefull information mellan nu och februari
  • Det finns en Star Destroyer i öppningen
  • Laget siktar på en längd på 115-120 minuter
  • Det finns kloner i filmen

Spoiler Man förutspådde korrekt datumet för nästa släpp av släpvagn - nu bekräftat att det är den 1 maj - och många av hans påståenden stämmer överens med en uppsättning konceptskisser och målningar som läckte tidigare förra veckan.

omröstning

Vad tycker du om Star Wars -spoilers som påstås?

0+ RÖSTER SÅ LÄNGT

jag älskar digKraften är stark i den härJag tror inte detjag har en dålig känsla om det härNej. Det är inte sant. Det är omöjligt.

Se Även: