Sky Mobile låter dig nu tjäna in dina oanvända data till en ny telefon i mobilen först

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

Vår rädsla för att få slut på data leder till att många av oss överskattar hur mycket internet vi faktiskt behöver.



Men i stället för att se alla dina surt förvärvade data gå ner i sjön varje månad när din ersättning förnyas, Sky Mobile har lanserat ett innovativt nytt sätt att använda all den extra oanvända data till bra användning.



Dubbade Piggybank belöningar, Skys senaste program kommer att låta kunderna tjäna pengar på oanvänd data för besparingar på en rad telefoner, surfplattor och mobiltillbehör, från märken som Apple, Samsung och Sony.



Använd all överbliven data till god användning (Bild: iStock Publisher)

Det första brittiska nätverket att göra det, det nya erbjudandet följer en nyligen genomförd YouGov-undersökning av över 1 000 brittiska mobilkonsumenter, som upptäckte att vi som nation slösar bort enorma £8,4 miljarder per år på oanvänd data, vilket är en tredjedel av en individs datatillägg per månad.

Över 90 % av Sky Mobile-kunder har redan sparat tillräckligt med data för att vara berättigad till Piggybank Rewards - data som annars skulle ha gått förlorade med andra nätverk.



Du kommer att kunna ta dig upp till £50 rabatt någon enhet eller tillbehör när du växlar in Sky Piggybank-data, med belöningarna som är tillgängliga ändras varje månad.

Till exempel i juli kan kunder tjäna in från 5 GB oanvänd data för en rad iPhone-fodral och 20 GB för en JBL GO 2 bärbar högtalare .



Goda nyheter för Sky-kunder (Bild: Moment RF)

Sophia Ahmad, direktör för Sky Mobile, kommenterar När vi lanserade Sky Mobile ville vi erbjuda bästa möjliga affär till våra kunder. Att automatiskt spara sina oanvända data med Roll var en stor del av detta.

Våra kunder har sparat data till ett värde av över £50 miljoner hittills, vilket skulle ha gått förlorat med andra nätverk. Nu förbättrar vi Roll ännu mer med Piggybank Rewards - förvandlar kunders oanvända data till besparingar på nya telefoner, surfplattor och tillbehör.

Mobiltelefonerbjudanden 2020

Nyheterna följer Skys andra senaste omvälvning av mobilmarknaden, som inkluderade att oanvänd data automatiskt rullades över till en kunds Sky Piggybank varje månad med Roll, vilket redan har sparat kunderna för 50 miljoner pund i data sedan lanseringen.

Mest lästa
Missa inte

Se Även: