Sheridan Smith döljer sprit efter år av att ha kämpat med alkohol

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Sheridan Smith har släppt sprit efter år av att ha kämpat med alkohol och erkänt: Jag vet att jag är så mycket bättre att inte dricka.



Funny Girl -skådespelerskan, som fyller 38 år på tisdag, har stöd från sin fästman på 18 månader Jamie Horn för att bli nykter.



Hon sa: Jag har slutat dricka. Jag kan redan se att uppblåstheten i mitt ansikte har försvunnit. Du kan inte göra det utan stöd men han vet och jag vet att jag är så mycket bättre för att inte dricka.



Sheridan erkände att hon fortfarande har en lång väg kvar efter att bara ha varit torr i en vecka. Hon skämtade: Herregud, det låter dåligt, eller hur? Tja, du måste börja någonstans.

En katalysator för att sluta verkar vara ett nu raderat Instagram -meddelande som hon lade upp i maj och sa att Jamies mamma dödade min hund och kan allt.

som vann storebror 2014 uk

En katalysator för att sluta verkar vara ett nu raderat Instagram -meddelande som hon lade upp i maj och sa att Jamies mamma dödade min hund och kan allt (Bild: Beretta/Sims/REX)



Sheridan sa: Jag var full, upprörd, känslomässig och arg och ... Kan du tro att jag av alla människor gick och lade den på Insta igen? Hur många gånger kan jag tjata på Insta och ångra det och sedan göra det igen? Jag är en sådan kn **.

vilka är kändisförbudet

Sheridan vann kritikerros för TV -rollerna Mrs Biggs och Cilla. Men trots berömmet gjorde hennes arbetarklassbakgrund henne orolig för berömmelse och hon led av bedrägerisyndrom.



I min bransch är det meningen att vi ska le och säga ”Allt är bra. Jag mår bra. Mitt liv är underbart, sa hon Stella Magazine .

Men det är inte alltid så det är. Jag blev ett problem för alla eftersom jag inte kunde ljuga längre.

Jag kunde inte riktigt klara alla förväntningar på mig. Jag kände mig stressad och orolig hela tiden.

Hon sa: Jag har slutat dricka. Jag kan redan se att uppblåstheten i mitt ansikte har försvunnit '

Jag skulle vara en kändis men jag kunde inte göra det rätt. Jag fick höra av publicister hur jag skulle bete mig och jag skulle glömma och säga precis vad jag tyckte. Jag drack halvliter och gjorde oförskämt skämt och var lysande på att säga fel.

vad betyder 714

Jag kände att jag inte passade in som skådespelerska. Jag gick aldrig på dramaskola.

Jag väntade på att det skulle blåsa upp i mitt ansikte. Jag kände mig så ensam och rädd mycket av tiden och det dödade mig.

Allt folk ville höra var hur glad jag var över att jag mådde så bra, men inuti skrek jag.

Hon har öppnat upp om de demoner hon har kämpat i åratal (Bild: PA)

När hennes älskade pappa Colin dog i cancer 2016, föll hon sönder.

x factor audition datum 2014

Graham Norton hånade henne på BAFTA: erna för att hon saknade shower i hennes huvudroll som Funny Girl. Sheridan sa: Det tippade mig över kanten. Jag tappade det. Jag var i otrolig nöd, försökte hålla ihop det och sedan skrattade ett rum fullt av människor i min bransch bara åt mig.

Hon svarade med arga, svärande tweets och erkände: Ärligt talat, jag kommer inte ihåg. Dryck. Desperation. Förnedring. Jag föll över kanten.

Sheridan har vågat möta sina problem och studsade tillbaka (Bild: Beretta/Sims/REX)

Sheridan var så övertygad om att hennes karriär var över att hon hade åtta tatueringar gjort, inklusive en hyllning till hennes pappa.

Hon sa: Du är inte avsedd att ha kroppsmärkning på teatern. Det var mitt sätt att förstöra mig själv.

Sheridan verkar vara på rätt spår igen med den 28-åriga försäkringsmäklaren Jamie, som bor tillsammans med henne i Kent tillsammans med 12 hundar, ett par hästar, fyra åsnor, två grytbukade grisar och ett par getter.

katherine ryan före operationen

Hon tillade: Jag kommer dit men jag kan fortfarande gå på en. Jag går på ångestmedicin, vilket verkar fungera. Att ha Jamie har verkligen hjälpt mig. Folk tror att jag är arg på så många djur men de ger mig riktigt lugn.

Hon kommer att återvända till West End denna månad som berättaren för Joseph And The Amazing Technicolor Dreamcoat.

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

Se Även: