Sjunde paret som träffas på Take Me Out gifter sig men utan Paddy McGuinness

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

De är det sjunde Take Me Out -paret som tar sig ner i gången(Bild: Instagram)



Varje tjej drömmer om att en dag kommer den rätta mannen ner på den hissen, beväpnad med rätt sorts imponerande festtrick eller konstig talang.



För deltagaren Take Me Out, Robyn Smith, blev den drömmen sann.



Den här veckan knöt Robyn och Stuart Smith - som träffades på den roliga ITV -showen 2013 - knuten.

Robyn Smith såg fantastisk ut på sin bröllopsdag den här veckan (Bild: robynsmith1987/Instagram)

Fyra år efter att ha träffats och tagit den romantiska resan till Fernandos tillsammans gifte paret sig i Somerset, omgivna av vänner och familj - som tydligen inte inkluderade programledaren Paddy McGuinness.



Gästerna inkluderade dock andra Take Me Out -paret Gemma Gordon och Gavin Ellis, som träffades i samma avsnitt och gifte sig för två år sedan.

Det får Robyn och Stuart-par nummer sju att gifta sig efter att ha träffats på dejtingshowen, förförda av Paddys till synes oändliga ström av ordlekar.



De nygifta makarna träffades på ITV-showen 2013 (Bild: robynsmith1987/Instagram)

Robyn lade upp en serie intima bilder på sitt Instagram -konto och skrev: Så detta hände igår! Jag gifte mig med min bästa vän och hade den bästa dagen någonsin! Tack alla för att ni gjorde det så speciellt!

En ITV -talesman sade: Paddy och Take Me Out -teamet önskar Robyn och Stuart all lycka tillsammans för framtiden.

De njuter nu av sin smekmånad på Maldiverna - men vi vill veta hur det kan jämföras med Isle of Fernando.

Det ser inte ut som att Paddy McGuinness blev inbjuden ... (Bild: robynsmith1987/Instagram)

Nyheten kommer samma vecka som en nyligen TMO -tävlande begärde att få lämnas ensam.

Ryan Lewis - kallad den 'perfekta mannen' av tittarna - hänförde flickorna och tittarna hemma med sin charmiga personlighet och mejslade snygga utseende.

Men efter en av de mest framgångsrika framträdandena på ITV -dejtingshowen har han plågats av missbruk online.

Efter att ha blivit riktad av Trolls online, tvingades den Newcastle-födda frisören att lämna en vädjan på sociala medier och be om att få vara ensam.

Efter en av de mest framgångsrika framträdandena på Take Me Out har Ryan Lewis - kallad den 'perfekta mannen' av tittarna - plågats av missbruk online (Bild: yanlewis_model/Instagram)

När han tog till sitt Instagram -konto på måndagen avslöjade Ryan att han hade fått lite 'negativitet' riktad mot honom - även om han vägrade att nämna vad som exakt hade sagts.

Den tatuerade modellen delade en skärmdump av en lapp med sina 5 729 följare och förklarade: 'Jag får många meddelanden som berättar om en viss negativitet som slängs på sociala medier.

var är jason orange

'Jag vill bara låta alla veta att det inte är nödvändigt att bli avvecklad eller irriterad för min skull. Vi kan inte gillas av alla ... mig minst av allt eftersom jag är långt ifrån perfekt. '

Efter att ha blivit riktad av Trolls online, tvingades den Newcastle-födda frisören att lämna en vädjan på sociala medier och be om att få vara ensam (Bild: ITV)

Instagram

Fortsatte med att be folk att acceptera honom för den han är, avslutade Ryan sin lapp med meddelandet: 'Jag uppskattar verkligen dem som känner mig och tar mig som jag är. Känner mycket kärlek idag. '

Det kom bara några dagar efter att Ryan uppträdde i serien, framför Paddy McGuinness, sändes-med den självbekännade Justin Bieber-fanen och kattälskaren som fick tittarna att jobba upp.

En fan twittrade: Jag vill allvarligt gifta mig med Ryan från #Takemeout.

När han tog till sitt Instagram -konto på måndagen avslöjade Ryan att han hade fått lite 'negativitet' riktad mot honom - även om han vägrade att nämna vad som exakt hade sagts (Bild: yanlewis_model/Instagram)

Det slutade med att han fick välja bland 20 av de romantiska hoppfulla på lördagen, han höll Paige's ljus på - och hon visade sig vara ganska fan (Bild: ITV)

En annan skrev: Herregud, Ryan från #Takemeout är overklig.

Ett fan frågade: Är Ryan den perfekta mannen ?? Frodig, tatuerad och prickar på sin katt !!! Var fortfarande mitt bankande hjärta.

Men medan många tittare var mycket angelägna om Ryan, hade hunken inga problem med att säkra ett datum på showen när han brösade igenom varje omgång med damerna.

Det slutade med att han behövde välja bland 20 av de romantiska hoppfulla, han höll Paige's ljus på - och hon visade sig vara ganska fan av frisören också.

Hon sa till kameran: Jag ville definitivt träffa en dejt med Ryan. Han var helt fantastisk och alla andra tjejer ville definitivt ha honom också.

Se Även: