Samsung Galaxy S9: Utgivningsdatum, pris, specifikationer och alla andra viktiga detaljer om 2018 första Android -supertelefon

Samsung Inc.

Ditt Horoskop För Imorgon

Samsung satte först ribban för flaggskeppssmartphones i början av 2017 med sin fantastiska Galaxy S8 och deras nya S9 -enhet fortsätter bara det sydkoreanska tekniska kraftverkets regel om smartphonevärlden.



Vid sidan av Google Pixel framstod Samsung Galaxy S8 som ett populärt alternativ till Apples iPhone 8 och iPhone X -telefoner förra året, och nu har nya S9 höjt ribban ännu högre.



clare balding partner alice

Som vanligt har det nya Samsungs flaggskepp avslöjats vid ett särskilt evenemang inför Mobile World Congress -showen i Barcelona.



Samsungs Galaxy S9 -inbjudan för 2018

(Bild: Samsung)

Samsung var det första företaget som experimenterade med en kant-till-kant-skärm samt ansiktsskannande upplåsningsfunktioner. Andra aspekter av dess telefoner, som Bixby personliga assistent, har misslyckats med att lyfta.



Nya Galaxy S9 kommer att rymma massor av intressanta funktioner - men det kommer inte att vara billigt.

Senaste nytt

Android -tungvikten kommer att innehålla avancerade 3D -emoji -tecken som svarar på ansiktsuttryck. Dessa kommer att vara 'mer avancerade' än Animoji -karaktärerna Apple skapade för att visa upp kraften i sin iPhone X.



De nya telefonerna kommer också att vara de första från tillverkaren med stereohögtalare.

Samsungs tryck på 3D -emoji är meningsfullt med tanke på hur populärt Apples skapande har blivit. Det är också ett sätt att sätta ett vänligt ansikte på den avancerade programvaran för ansiktsigenkänning som kallas 'Intelligent Scan' som företaget enligt uppgift packar i telefonen.

Utgivningsdatum

(Bild: Getty)

Galaxy S9 är tillgänglig för förbeställning nu och kommer att säljas den 16 mars.

Vi har avrundat de bästa erbjudandena från alla större återförsäljare, inklusive big data -erbjudanden, de billigaste tarifferna och nätverken som erbjuder de allra bästa freebiesna. Du kan läsa den här. Men kort sagt:

  • Det bästa S9 -erbjudandet är: £ 62 per månad för allt du kan äta data, obegränsade minuter och texter plus en £ 79 i förskott från Tre.
  • Det bästa S9 Plus -erbjudandet är: £ 55 i månaden för 16 GB data, obegränsade minuter och texter utan förskotskostnad, på Vodafone från Fonehouse.

Samsung Galaxy S8 (Bild: Getty Images Nordamerika)

pippa taylor toby tarrant

Läs mer

Samsung Galaxy S9
Pris, release datum och specifikationer i Storbritannien Hur man köper det först Praktisk granskning Samsung Galaxy S9 senaste nyheterna

Pris

(Bild: )

Samsung har prissatt S9 till 849 euro (750 £, 1 047 $) och S9+ till 949 euro (838 £, 1 170 $) - 50 euro mer än S8 och S8+.

Design

(Bild: Androidandme.com)

amir khan boxer fru

Bilden (ovan) visar båda telefonerna bakifrån och även om de liknar förra årets bästsäljande Samsung Galaxy S8, finns det några viktiga skillnader.

Till att börja med har den större versionen av telefonen nu en kamera med dubbla objektiv som liknar Apples premium iPhone X.

För det andra har fingeravtrycksläsaren flyttats från sidan av kameralinserna till under dem.

Detta följde sannolikt kritiken från S8 och S8+ att fingeravtrycksläsarna var för svåra att nå för de flesta.

Bilden ovan delades först på den kinesiska sociala medieplattformen Weibo och upptäcktes av Androidandme.com .

Specifikationer

(Bild: )

Även om den yttre designen förblir praktiskt taget oförändrad, är historien inte densamma på telefonens insida.

Inuti S9 finns en 10-nanometer octa-core-processor som ger telefonen tillräckligt med kraft för att dubbla sig som en stationär dator via DeX-tillbehöret. Det betyder verkligen att detta kan vara slutet på den traditionella datorn.

Den nya handenheten har 4 GB RAM eller 6 GB beroende på om du väljer 5,8-tums S9 eller 6,2-tums S9+, med båda telefonerna med samma 'Quad HD+' -skärm, aka 2960 x 1440 pixlar.

Den har också en IP68 -klassificering, vilket innebär att den är vattentät till ett maximalt djup på 1,5 m i upp till 30 minuter.

När det gäller utsidan har fingeravtrycksläsaren också förskjutits från kameralinsens sida till under det, samt lagt till dubbla stereohögtalare för enheten för första gången. Du vet vad de säger ... om det inte går sönder ...

Bäst av allt har Samsung också bestämt sig för att behålla 3,5 mm hörlursuttaget, trots att både Apple och Google har tappat det från sina enheter.

Läs mer

glad eid al adha 2019
Bästa tekniska produkter
Bärbara datorer Bluetooth hörlurar Bluetooth -mus Bluetooth -högtalare

Funktioner

Rykten tyder på att Samsung Galaxy S9 kommer att ha avancerad teknik för ansiktsigenkänning (Bild: Maxwell Weinbach)

Samsung drar sig inte för att packa sina telefoner med de senaste funktionerna. År 2017 såg vi Iris Unlock och introduktionen av Bixby personalassistent samt den unika DeX-stationen som gjorde telefonen till en fullfjädrad dator.

Precis som Apples ansiktsstyrda Animoji. S9 -förpackningarna i en 8MP framåtvänd autofokuskamera samt möjligheten att skapa en 'augmented reality' -emoji - i princip en 3D -tecknad version av ditt ansikte som kan känna igen upp till 18 olika uttryck, så att du kan skicka emojis utan att skicka emojis.

Medan tidigare Galaxy -modeller har inkluderat en Iris Scanner, hävdar XDA att 'att kombinera den med ansiktsigenkänningsteknik innebär att den förhoppningsvis blir bättre på att säkra din telefon.'

Se Även: