Sam Bailey vinner tillbaka sin man Craig med enad front på fotbollsmatch

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Leicester City v Manchester City, Capital One Cup kvartfinalfotbollsmatch, King Power Stadium, Leicester, Storbritannien - 17 dec 2013

Sam Bailey med maken Craig Pearson, dottern Brooke, åtta och sonen Tommy, fyra(Bild: Rex)



Sam Bailey är på uppdrag att vinna tillbaka hennes fästman - och kanske är vägen till hans hjärta genom deras gemensamma kärlek till fotboll.



Vilket är praktiskt när mamma-av-två Sam uppträdde i halvtid i Leicester Citys kvartsfinal Capital One Cup-match med Manchester City igår kväll.



Fängelsechefen, kallad Screwbo, erkände att hennes förhållande till andra halvan Craig Pearson hade belastats när han kämpade för att vinna ITV -talangprogrammet.

tower house jimmy sida

Sam, 36, sa: Jag tänker inte ljuga, det har varit tufft för mig och min man. Det har varit svårt för Craig, han har blivit skenad från fötterna.

Stolta maken Craig och hennes två barn väntade i vingarna när Sam släppte två spår för publiken inklusive hennes nya singel Skyskrapa.



(Bild: ITV)

X Factor -vinnaren Sam Bailey bälte fram två låtar medan den tittades av hennes familj och fansen på hennes älskade Leicester City.



Sam första spelning var i halvtid i Leicester Citys kvartsfinal Capital One Cup-match med Manchester City.

Med maken Craig och hennes två barn som väntar i vingarna släppte Sam två spår för publiken inklusive hennes nya singel Skyskrapa.

vad betyder 178

Paret, som har två barn tillsammans, dottern Brooke, 8 och sonen Tommy, 4, planerar en resa till New York för att förnya sina löften, efter att de gifte sig i Las Vegas.

Sångerskan, som bor i Leicester Forest East, uppgav sin kärlek till klubben före matchen, sa hon: ”Sedan jag flyttade till Leicester har det alltid varit en dröm för mig att spela i Leicester City.

-Hela familjen är massiva fans och att sjunga inför en utsåld publik på King Power Stadium kommer att bli en speciell stund för mig.

'Laget har gjort det strålande den här säsongen, så jag hoppas att alla fans behåller tron ​​för att det kommer att bli en massiv match ikväll.

'Jag ser verkligen fram emot att uppträda och hoppas att alla tycker om det.'

Den tidigare kryssningsfartygsångerskan, som slog 17-åriga Nicholas McDonald till topplatsen, sa att hon såg fram emot att tillbringa julen med sin kull och lovade att arbeta med sitt äktenskap.

gemma vilda lightwater valley

Hon sa: 'Det kommer att återföra det till vad det var.

'Men jag vet att det kommer att bli upp- och nedgångar.'

Sam och Craig, 40, planerar en resa till New York utan sina barn nästa månad för att förnya sina bröllopslöften.

'Vi vill bara uppleva New York utan barnen', sa hon till The Sun.

'När vi gifte oss i Vegas för tio år sedan sa vi att vi ville förnya våra löften och göra det i New York.'

Sams singel Skyskrapa är tillgänglig för nedladdning nu och alla vinster kommer att delas lika mellan Great Ormond St Hospital Children & apos; s Charity och Together for Short Lives.

Hennes debutalbum kan under tiden släppas redan i april.

& apos; X Factor & apos; sista tv -programmet, Wembley Arena, London, Storbritannien - 15 december 2013 Visa galleri

Se Även: