Sainsbury's säljer den billigaste PS4 Dualshock -kontrollen någonsin för Black Friday

Playstation 4

Ditt Horoskop För Imorgon

Du kan också packa din tidigt



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Medan vi visste att Black Friday handlade om teknik, visste vi inte att Sainsbury skulle vara de som kommer med några av de bästa spelaffärerna.



Som i en särskild Black Friday -rabatt har stormarknaden beslutat att sänka priset på sina PlayStation 4 Dualshock V2 -kontroller till bara 29,99 £.

Vanligtvis £ 49,99 kan vi inte se en enda butik på high street som säljer dem för under £ 40, med Amazon och Currys PC World som nästa billigaste på £ 43,98 och £ 44,99 respektive.

värsta huvudlössangrepp

Både i butik och online kommer erbjudandet att finnas tillgängligt både i butik och online, från fredag ​​29 november till tisdag 2 december, tillgängligt i fyra olika färger - rött, vitt, svart och blått.



Ännu bättre, du kan göra din controller tidig, genom att gå till Sainsburys webbplats och välja ditt leveransdatum till antingen fredag, lördag, söndag eller måndag.

De kommer att finnas tillgängliga både i butik och online



Fotograferad av fyndjägare på HotUKDeals, det är idealiskt för alla som köpte PS4 på £ 150 på Asda häromdagen, eller för dem som höll på med ett annat Black Friday PS4 -erbjudande.

På high street just nu är den billigaste PS4 du kan få tag på på Amazon, för £ 239,95 inklusive ett gratis Call of Duty: Modern Warfare -spel, även om det priset är ganska likt erbjudanden på alla andra punkter under året, och absolut inte en Black Friday -special.

george är en kändis

Läs mer

Black Friday 2020
Varför kallas det svart fredag? När är Black Friday 2020? När är Cyber ​​Monday 2020? Bästa tidiga Black Friday -erbjudanden

Men för alla som letar efter ett PlayStation Plus -medlemskap för sin nya konsol såg vi ett mycket imponerande erbjudande från GAME, som ger dig en 12 månaders prenumeration för halva priset , nu £ 22,49 snarare än £ 49,99.

Se Även: