Roy Keane kan inte motstå att gräva på Cristiano Ronaldo när återkomsten i Man Utd faller platt

Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Cristiano Ronaldo kunde inte bli Manchester Uniteds hjälte efter att ha kommit från bänken mot Brighton , och det lät som att Roy Keane inte var alltför förvånad.



Erik ten Hag vände sig till Ronaldo strax efter halvtid i holländarens första Premier League-match på Old Trafford, men Graham Potters imponerande Brighton-lag förstörde den nye managerns debut.



Pascal Gross gjorde två mål i den första halvleken – den andra i slutet av ett flytande Seagulls-drag som slet United sönder – och hemmapubliken var chockad.



hugh dennis och claire skinner

I Sky Sports studio kl West Ham , där han bevakar Hammers match med Manchester City , Keane kunde inte dölja sitt förakt för sin tidigare sidas uppvisning på heltid.

'För det första har Brighton varit utmärkta - låt oss ge dem kredit innan vi börjar kritisera Man Utd,' sa Keane.

'Man Utd ser väldigt, väldigt bräcklig ut, samma problem, ifrågasätt personligheten i laget, problemet är ur besittning att de ser så öppna ut.



'De började okej, bra chans för Fernandes att han skulle träffa målet. Men efter det, Brighton har varit utmärkta, Man Utd gapar överallt, så öppet är det osant.

'Vi borde inte bli så förvånade eftersom vi pratar om förändringarna i laget, managerns personlighet, naturligtvis kommer han att behöva tid.



röker david cameron
 Ronaldo lyckades inte påverka efter att ha kommit in
Ronaldo lyckades inte påverka efter att ha kommit in ( Bild: REUTERS)

'Men jag går tillbaka till personligheter i laget, mitt i parken överallt, luckor överallt. Eriksen, Fernandes, ur besittning Man United är lika fattiga av alla lag i elitserien , Jag vet att det är tidiga dagar men jag går tillbaka till förra säsongens vanor. Det är okej när du är i besittning men ur besittning, för öppen.'

När kameran sedan klippte till Ronaldo, som förberedde sig för att komma in strax efter halvtid, fick Keane frågan av programledaren Dave Jones om han trodde att portugisen kunde påverka.

( Bild: REUTERS)

Keane kunde sedan inte låta bli att referera förra helgen, när Ronaldo lämnade Old Trafford före slutet av Uniteds vänskapsmatch med Rayo Vallecano, forwardens enda 45 minuter på försäsongen.

'Ja, jag är glad att han inte gick iväg tidigt,' sa Keane, 'men han är uppenbarligen ett bra alternativ.'

'Men problemet är att United måste börja jaga och Brighton är ett alldeles för bra lag för att inte släppa dem, de skulle kunna plocka bort dem.

morrisons påsk öppettider 2019

'Men han måste så klart göra förändringar.'

Ronaldo dök upp åtta minuter in i andra halvlek, men trots att ett Alexis MacAllister självmål drog dem tillbaka in i matchen, förlorade United till slut med 2-1 för att ge Ten Hag en mardrömsstart.

Se Även: