PS Plus-spel för juni avslöjade - det här är de GRATIS spelen du kan få på PS4 den här månaden

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

Varje månad förgyller Sony sina PS Plus-prenumeranter med gratisspel för att hjälpa till att fylla på deras katalog med titlar.



Och alla spelare som ivrigt har avslutat (eller tröttnat på) Mays erbjudanden kommer gärna att se vad Sony har i beredskap för juni.



Företaget har bekräftat att XCOM 2 och Trials Fusion kommer att inkluderas i sortimentet av gratisspel för PS4 under nästa månad.



Den första är en populär turbaserad strategititel som ger spelare i uppdrag att leda ett lag mot en utomjordisk invasion.

Det andra är plattforms-/racingspel som har spelare som använder sina färdigheter för att sätta banrekord mot andra ryttare från hela världen.

XCOM 2

XCOM 2 ingår i månadens PS Plus gratisspel



XCOM 2

XCOM 2 ingår i månadens PS Plus gratisspel

Förutom dessa spel för PS4 finns det även gratisspel tillgängliga för PS3 och PS Vita handhållna konsoler.



Den förra kommer att få Zombie Driver HD och Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier medan den senare kan få Atomic Ninjas och Squares.

Alla dessa spel kommer att vara tillgängliga att ladda ner från den 1 juni under de kommande trettio dagarna och kommer att finnas kvar i deras bibliotek så länge de har kvar sin PS Plus-prenumeration.

Den årliga kostnaden för PS Plus-medlemskap uppgår för närvarande till £50, men du kan också köpa tre månaders medlemskap för £20 eller betala £6,99 per månad.

Mest lästa
Missa inte

Se Även: