Harry Potters Miriam Margolyes gör hysteriskt grafiskt skämt om att vara lesbisk

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Miriam Margolyes har gjort ett mycket ocensurerat skämt om att vara lesbisk - och det är helt roligt.



Den tidigare Harry Potter -stjärnan, 78, förklarade varför hon 'alltid hade' krossar kvinnor istället för män i en intervju med Väktaren .



Hon dejtar flickvännen Heather Sutherland, som är en pensionerad australiensisk professor i indonesiska studier, och paret har varit tillsammans sedan 1967.



Stjärnan började prata om sina relationer med män och kastade in en mycket grafisk kommentar när hon tillfrågades om hennes sexuella attraktion för män.

Miriam sa roligt: ​​'Jag kan tycka om dem och ha mina manliga vänner, men jag känner bara inte ljumskspänning från dem.'

Miriam har varit med Heather i nästan 52 år - och är lyckligare än någonsin (Bild: UKTV)



Den tidigare professor Sprout -skådespelerskan avslöjade tidigare att det var en 'bomb' när hon fick reda på att hon lockades av kvinnor.

Miriam sa: ”Jag tror att det hela kom som lite av en bomb. Jag brukade ha krossar [på kvinnor] och de var otroligt passionerade och alltförtärande. '



'Jag var inte riktigt intresserad av män och jag är fortfarande inte det - jag är inte intresserad av deras själar, för väldigt få män har själar', hånade hon grymt.

Heather bor i Nederländerna borta från Miriam (Bild: Dave Benett/Getty Images)

'När du hittar en som har, är det värt det. De flesta av dem är bara så triviala. Och om du inte är sexuellt intresserad av män, är de outhärdligt triviala. '

Margolyes har varit med Heather i nästan 52 år och avslöjade att deras långvariga förhållande har fungerat på grund av 'kärlek, tillit och sanning'.

Låt aldrig solen gå ner på ett bråk. Vi bor inte tillsammans, vilket är förmodligen därför vi har hållit ihop så länge. Hon gillar att jobba och jag också. Kommunikation - du måste prata med din partner, diskuterade hon.

Heather bor i Nederländerna, vilket innebär att de ses ungefär åtta gånger om året, även om de pratar varje dag i telefon.

Hon säger att de tycker om att leva separat (Bild: Fairfax Media via Getty Images)

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

Skådespelerskan talade fräckt om deras sexuella attraktion till varandra och sa att hon inte känner någon fysisk lust.

'Jag känner inte fysisk lust, men jag känner mental lust. Jag älskar att prata med henne, och jag antar att mina lyckligaste stunder bara ligger i sängen med henne och tittar i taket och pratar. Det är min stora glädje.

Se Även: