Prins skydd och den ryktade lågan Sheena Easton ser oigenkännlig ut från åttiotalets popstjärna bara några dagar före superstjärnans chockdöd

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Sheena Easton upptäcktes dagen före Prince

Sheena Easton upptäcktes dagen före Prince död



Även om Prince kanske hade bibehållit sin flamboyanta och större än bilden av livet - var de närmaste vännerna och samarbetspartnern Sheena Easton knappt igenkännlig när hon klev ut förra veckan, bara en dag innan den musikaliska ikonens död skakade världen.



Det var en sällsynt observation av den skotskfödda sångaren, 56, - ​​som arbetade nära superstjärnan i två decennier, inklusive hit U Got The Look - såg långt ifrån hennes tidigare poppersona när hon upptäcktes i en stormarknad nära sitt hem i Nevada på onsdagen bara 24 timmar innan Prince & apos; s sorgliga bortgång bekräftades.



Med en blå långärmad topp, jeans och solglasögon var det lite som tyder på att det röda huvudet har löst över 20 miljoner under hennes över tre decennier karriär som inkluderade att hon spelade in temat för James Bond-tema For Your Eyes Only,

Sheena Easton upptäckte förra veckan

Sheena Easton upptäckte förra veckan (Bild: Splash)

Medan hon inte är ett fan av att leva i rampljuset, fick Sheena förra veckan tillbaka rampljuset efter den tragiska nyheten att hennes älskade vän Prince, 57, hade dött i sitt hem i Minnesota.



Chockdöden utlöste sorg från vänner, kamrater och fans av Purple Rain-sångaren, som blev en kulturell ikon under sin över 35-åriga karriär.

Popstjärnan när hon exploderade på scenen 1981

Popstjärnan när hon exploderade på scenen 1981 (Bild: Daily Record)



Prince och Sheena Easton

Med nära vän Prince

Läs mer:

Sheena skrev ett hjärtligt meddelande på sin webbplats och sa om stjärnan - som hon var romantiskt länkad till: '' Det är omöjligt att sammanfatta i några snygga fraser vad hans förlust betyder för oss alla. N låtar inklusive The Arms of Orion och U Got The Look.

'Han har beskrivits som ikonisk, innovativ, kontroversiell, unik, karismatisk och en av musikens drivkrafter under de senaste fyra decennierna.'

Hon fortsatte: ”Ja, han var allt det där, men han var också varm och generös, mild och snäll och när han valde dig som sin vän, blev du välsignad.

'Han var full av musik som han ville dela med världen och så många artister och musiker har gynnats av hans vision. Jag värnar om alla tider vi tillbringade tillsammans med att göra musik. '

Sheena Easton

Sheena Easton (Bild: Rex -funktioner)

Läs mer:

Den känslomässiga hyllningen slutade med: 'Jag kan inte tänka mig att Prince inte är här. Hans energi var så stark att han aldrig tycktes åldras eller tröttna som vi andra.

'Han var, och är, symbolen på en själ som kom till oss full av kärlek, musik och ljus.'

Easton har haft stora framgångar sedan han sprang in på musikscenen på 1980 -talet och toppade listorna runt om i världen med sitt varumärke pop.

Hon tog upp två Grammys under sin karriär, inklusive gong 1981 för bästa nya artist, och hon blev nära att Prince uppträdde i sin 1987 -konsertfilm Sign O & apos; The Times där de duettade på U Got The Look.

Prins Genom åren Prince (nr 3 till höger) spelade för Minneapolis & apos; Bryant Junior High 1972 Visa galleri

Se Även: