Poundland öppnar igen 26 fler butiker - hela listan när coronalåset lindras

Poundland

Ditt Horoskop För Imorgon

Poundland

Rabatthandlaren sa att flytten markerar fas ett av sina planer på att åter öppna alla butiker som har 'vilat' sedan avstängningen(Bild: Getty)



Poundland har tillkännagivit planer på att öppna ytterligare 26 butiker i Storbritannien i takt med att lockdown -åtgärderna sakta lindras.



Rabatthandlaren sa att handeln kommer att återupptas denna vecka efter att 51 butiker öppnade igen tidigare denna månad.



Poundland sa att medan det hade hållit de flesta av sina butiker öppna för viktiga shopping, stängdes cirka 100 tillfälligt i mars.

De stängda butikerna var till stor del där det fanns ett annat Poundland i närheten eller där köpcentra hade svårt att hålla öppet, tillade det.

VD Barry Williams sa: 'Som en viktig återförsäljare har vi fortsatt att stödja kunder i hundratals städer-särskilt de som hanterar sina budgetar varje vecka och har svårt att köpa massor.



Totalt är 77 butiker nu igång igen (Bild: David Haber / scunthorpelive)

”Och våra butikskollegor har gjort mycket mer än sitt dagliga jobb. De har också spelat en viktig roll genom att leverera vårdpaket till andra frontlinjearbetare och behövande i sina samhällen.



'Men även om vi har fortsatt att betjäna kunderna, vet vi att vi är på vårt bästa som en del av en levande blomstrande high street och det är därför vi ser fram emot att våra grannar öppnar igen under de kommande veckorna.

”Friska stadskärnor är livsnerven i vår ekonomi och våra samhällen.

'Det kan ha varit tufft för många återförsäljare före den här krisen och det är viktigare än någonsin att vi ser till att vi uppmuntrar kunder att säga hej till sina gator när vi återvänder till det vanliga.'

Poundland sa att det samarbetade nära köpcentrums hyresvärdar för att öppna de sista av sina stängda butiker så snart som möjligt.

De återöppnade butikerna kommer att ha 'robusta' hälso- och säkerhetsåtgärder som alla butiker som har varit öppna, tillade det.

Dessa inkluderar dörrmarschaler, golvmarkörer för att upprätthålla social distans, perspex-skärmar i kassorna och inga självkassor.

Poundland sa också att personal förväntas tvätta händerna var 20: e minut och nyckelytor kommer att torkas av varje timme.

Öppnar min lokala Poundland -butik igen?

Wick Retail Park

Bedford

Luton 133 The Mall

Newport Spytty Retail Park

Swansea Fforestfach Retail Park

jessie j channing tatum förhållande

Bletchley Brunel Shopping Center

Christchurch

Oswestry

Hammersmith King Street

Selly Oak Retail Park

Crewe

Pontefract

Sutton Coldfield

Chester Old Sealand Retail Park

Yardley Swan Shopping Center

Rotherham Parkgate Retail Park

York Monks Cross Retail Park

Ilford The Mall

King & apos; s Lynn Vancouver Shopping Center

Carlisle Scotch Street

Nottingham Chilwell Retail Park

Gateshead Team Valley Retail Park

Droylsden

Barrow i Furness Hindpool Retail Park

Ormskirk Two Saints Retail Park

Whitehaven

Se Även: