Peppa Pigs död i dyster alternativ bakgrund berättar föräldrarna

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Peppa gris

Peppa gris



Föräldrar har lämnats efter att en dyster alternativ bakgrundshistoria om Peppa Pigs död blev viral.



Det enormt framgångsrika brittiska tv -programmet för barn, som debuterade 2004, är älskat av barn runt om i världen och samlar in mer än 200 miljoner pund i försäljning av leksaker, nallar, böcker och andra varor varje år.



En fläkt bestämde sig dock för att förstöra magin i den animerade serien, genom att hävda att karaktärerna alla är en bild av Granny Pigs fantasi efter att Peppa mördades av Mummy och Daddy Pig.

denna gång nästa år rodney

Fanfiction -serien & apos; Dags att förstöra din barndom! & Apos; på den sociala berättarplattformen Wattpad skrevs av Yuki Sazuki, som drömde upp den dystra och störande historien om att Peppa var ett sjukt barn som avlivades av sina plågade föräldrar.

Och hon påstod att en av producenterna av Peppa Pig gav henne början på den alternativa historien när hon skulle ha träffat honom efter att ha vunnit ett pris för att besöka studiorna.



Den mörka alternativa bakgrundshistorien fick föräldrarna att kämpa

Den mörka alternativa bakgrundshistorien fick föräldrarna att kämpa

Innan jag lämnade kom en producent fram till mig och gav mig en fil. Han sa till mig att inte öppna den i närvaro av någon, och att bränna den när jag hade läst den, började hon innan hon inledde sin skrämmande återberättelse av barnens tecknad film.



”Peppa var aldrig ett friskt barn. Hon var vanligtvis sjuk och tillbringade sitt korta liv i en sjukhussäng.

'En natt bestämde Peppas föräldrar att det vore bäst om de avlivade henne. Så den natten somnade Peppa och hon injicerades med ett gift och dödade henne.

Stackars Peppa ska ha mördats av hennes föräldrar

Stackars Peppa ska ha mördats av hennes föräldrar

game of thrones säsong 8 release uk

'Detta gör att Peppa vill bli en fe, eftersom hennes sista dröm handlade om älvor.'

Yuki påstod också att pappa gris, förtärd av sorg över sin dotters död, tog en kniv och dödade sig själv, mamma gris, och deras unga son, George.

Peppas bästa vän Suzy Sheep undgick inte den dystra bakgrundshistorien, eftersom hon föreslog att det lilla fåret slogs ner och dödades av en mötande lastbil - körd av brevbäraren Mr Zebra - medan hon var ute och cyklade, och det är därför hon i vissa avsnitt har bär en sjuksköterskedräkt.

Granny Pig var enligt uppgift inspirationen bakom succéprogrammet efter hennes familjs död

Granny Pig var enligt uppgift inspirationen bakom succéprogrammet efter hennes familjs död

På grund av detta förlorade han sitt hus, fru och pengar och dog på gatorna (det är därför Suzy och Zebra aldrig har setts i ett avsnitt tillsammans), skrev Yuki.

Men Suzy och Mr.

Författarens brutala alternativa version av Peppa Pig fortsätter, medan hon skriver att Danny Dog och Grandad Dog dödades i en tragisk båtolycka, medan Mummy Dog dog i en fruktansvärd tragedi i garaget som ägs av Grandad Dog.

Stackars George dödades brutalt av en sörjande pappasvin

Stackars George dödades brutalt av en sörjande pappasvin

Men lite är känt om det dystra ursprunget till Daddy Dog, som gjorde improviserade framträdanden under de sju serierna i succéserien.

Nästa är Pedro Pony, som Yuki påstod var en nörd som mobbades av sina klasskamrater i skolan, när mobbningen en dag gick ur styr. Pedro, mest känd för att vara sen och alltid tappade glasögonen i showen, drunknade brutalt av sina klasskamrater.

Var den första att läsa de största tv -berättelserna

AV Steve Arnott

Var den första att läsa de största tv -berättelserna när de kommer direkt till din inkorg.

Spegelns TV -nyhetsbrev ger dig de senaste rubrikerna om de bästa programmen, artiklar om dina favoritkaraktärer och alla inre spår från vårt team.

kim kardashiam sexband

Missa aldrig ett ögonblick genom att registrera dig för vårt nyhetsbrev här.

Och vad gäller de andra - Madame Gazelle dödades, tillsammans med sina elever, i en brand i klassrummet under en baklektion; Chloe Pig tog sitt liv efter att hennes föräldrar inte lyckades få henne en present hon ville ha; och morfar gris dog ensam i sin trädgård, eftersom han krossades av Peppas trädhus.

förskottsbetalning gasmätare knep
I historien var pappa gris och mamma gris för överväldigade för att hantera sin sjuka dotter Peppa

I historien var pappa gris och mamma gris för överväldigade för att hantera sin sjuka dotter Peppa

Stackars farmor var den sista som dog i Yukis dystra version av händelserna, och efter att ha blivit änka - liksom hennes dotter Mummis gris och barnbarn Peppa och George - började hon tappa förståndet.

Hon berättade för sin vän Patrik om hennes livs tragedi, och efter att Granny Pig dog gick Patrik till Nickelodeon för att skapa en animerad show baserad på de förödande händelserna i hennes liv.

På grund av detta är han Mr. Potato, påstod Yuki. När mormor gris (sic) dog gick Patrik till Nickelodeon och därmed gjordes Peppa Pig till en show.

Peppas vänner fanns också med i den dystra bakgrundshistorien

Peppas vänner fanns också med i den dystra bakgrundshistorien

Vissa läsare påpekade emellertid uppenbara fel i den alternativa berättelsen, eftersom Peppa Pig först sändes på Channel 5 2004 och senare flyttade till Nickelodeon 2011.

Jag visste aldrig att en så oskyldig show kunde baseras på något så grymt och fel, avslutade Yuki.

Peppa Pig sänds på Channel 5, Nickelodeon, och är också tillgänglig för att strömma på Netflix.

Se Även: