Paul Hollywood tömmer garaget efter en dramatisk splittring från Summer Monteys-Fullam

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Paul har rensat sin uppfart för alla bilar som sommaren körde



aiko, prinsessan toshi

Stora brittiska Bake Off-domaren Paul Hollywood försöker gå vidare efter en brinnande splittring från den tidigare barpiken och ex-flickvännen Summer Monteys-Fullam.



Silverräven, 53, har enligt uppgift rensat sitt garage för alla bilar som sommaren någonsin kört när de påminner honom om mycket av deras förhållande.



En källa berättade för The Sun : 'Paul tog uppbrottet ganska dåligt så han trodde att han skulle ta av sig allt som påminde honom om sommaren.'

Källan tillade att sommaren satt bakom ratten på de flesta motorerna, så Paul såg inget annat val än att starta sitt garage från början.

De sa: 'Några av bilarna på hans körning kördes mestadels av henne, så hon tänkte att nu skulle hon inte vara kvar och han skulle bli av med dem.



'Han har piskat nästan alla motorer, för varje gång han såg dem blev han påmind om henne och vad de hade.'

Paul ville förbjuda Summer från att diskutera deras förhållande, även med sin familj (Bild: SplashNews.com)



Paul skilde sig från sommaren samma vecka som hans skilsmässa från Alex beviljades (Bild: SplashNews.com)

Ändå är det inte alla dåliga nyheter för Paul, eftersom han bestämde sig för att unna sig 'en svart state-of-the-art Range Rover.'

Paret splittrades efter två år när 24-åriga Summer vägrade att teckna ett sekretessavtal som förbjöd henne att diskutera deras förhållande. Munkavtalet skulle till och med sluta sommar att prata med sin familj om sin romantik.

De avbröt det bara några dagar efter att Pauls skilsmässa från ex-fru Alex beviljades.

Både Paul och Summer tog sig till sociala medier för att försvara sina positioner.

Paulus skrev: 'Ta det du läser med en nypa lamell och läs mellan raderna. Jag vet att allmänheten inte kan luras till att tro vad som finns där ute när en person tjänar pengar på att sälja berättelser! och uppvaktar kontinuerligt papporna ... '

Summer tog till Instagram för att berätta hur besviken hon var över Pauls anklagelser (Bild: summermonteysfullam / Instagram)

Paul är tillbaka för Bake Off trots en turbulent sommar (Bild: Kanal 4)

arsenal borta kit 2021

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

Summer knäppte tillbaka och delade sitt eget inlägg: 'Jag är mycket besviken och bedrövad över falska och mycket ärekränkande uttalanden som Paul har gjort om mig online sedan vårt uppbrott.'

Den rödhåriga skönheten tillade: ”Jag har aldrig uppmärksammat publicitet över mitt förhållande till Paul och jag är djupt besviken över att förhållandet har slutat på detta sätt.

ashley taylor dawson naken

'Jag har inga ytterligare kommentarer i frågan och ber att min och min familjs integritet respekteras.'

Sommarens lugna uppträdande har inte fått Paul att tänka två gånger - Paul har hånat sommaren med foton på sin hund efter att ha fått tillbaka henne från sommaren efter deras uppbrott.

Under ett nytt avsnitt av Bake Off lämnade Paul till och med tittarna bedövade när han erkände för meddomaren Prue Leith att han åtnjuter grymhet.

Han sa att en kommande teknisk utmaning var 'ganska grym'.

När Prue hävdade att Paul åtnjöt lite grymhet, skrattade han: 'Ja, det gör jag.'

Se Även: