Ollie Locke säger att han har gett upp reality -tv för gott och det 'förstör' relationer

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Ollie Locke

(Bild: Getty)



Ollie Locke säger att han har gett upp reality -tv för gott och program som Made in Chelsea och TOWIE 'förstör' relationer.



Den mörkhåriga hunken, som medverkade i årets Celebrity Big Brother, delade massor av högprofilerad sorg med tittarna under fyra år på MIC, bland annat med Topshop-arvtagaren Chloe Green.



På frågan om han var lyckligare sedan han klev iväg från realityprogram sa Ollie till oss under en exklusiv chatt: ”Ja. Jag är lyckligare nu, jag har lämnat eftersom jag inte har fyra miljoner människor i veckan som ser hur jag går igenom pauser. '

Ollie Locke och Chloe Green

Ollie och Chloe Green (Bild: Getty)

Stjärnan, som nu är i ett nytt förhållande, fortsatte: 'Jag har varit i ett förhållande i sex månader. Jag har gjort många offentliga ögonrelationer. Jag mår mycket bättre när det bara är vi två.



'Jag tror alltid att det förstör det lite. Inte ett par i TOWIE eller MIC är fortfarande tillsammans, och om du tänker på hur TOWIE har gått i 12 säsonger är det väldigt länge.

'Det är inte lätt. Ni måste vara ett riktigt bra, starkt par.



Han fortsatte: 'Jag har gett upp verkligheten. Jag gjorde fyra år och det kom till en punkt där jag insåg att det var tillräckligt. '

alice gibson-watt
& apos; This Morning & apos; TV -program, London, Storbritannien - 31 januari 2014

Ollie hade känslor för Sam (Bild: Rex)

Ollie utvecklade känslor för TOWIE -baben Sam Faiers när de dök upp i CBB och det fanns spekulationer om att de kan komma ihop. Men han erkände att de inte har hållit kontakten sedan han lämnade huset.

Han sa: 'Hon kom tillbaka med Joey [Essex] och det var det verkligen' och tillade, 'hon är en bra vän'.

Ollie säger att han nu fokuserar på sin karriär som programledare och kommer att kliva in i rampljuset när han hjälper värd Clothes Show Live i helgen.

Han sa: '2015 kommer att bli riktigt spännande. Det finns massor av saker (pågår) och jag kommer inte att gå någonstans från TV: n, jag kommer att hålla mig kvar. '

Trots att han var lite av en stilikon, erkände Ollie att han fortfarande kryper över några av de kläder han hade på sig under MIC -dagarna. *hosta*Union Jack kostym*hosta*.

Den stilkunniga stjärnan sa: 'Union Jack-grejerna var lite mycket. Det finns ett foto med mig och Chloe vid en lansering och jag bär en droppande Chanel T-shirt. Jag kryper hårt. Jag kommer ihåg att jag tänkte då & apos; det här ser jättebra ut & apos; '.

Men du behöver inte alltid lägga mycket pengar på att se bra ut, enligt den tidigare SW7 -stjärnan.

'Du kan alltid berätta för de riktigt snygga människorna i Chelsea eftersom de hade de mest hobokläder du kan tänka dig,' sa Ollie. 'Jag tror att när [MIC -stjärnan] Binky [Felstead] började brukade hon ha på sig huvtröjor med hål i tröjan och hon skulle få besked. Men det var vad hon hade på sig och det var coolt. Hon var kall. '

Clothes Show Live pågår från 5-9 december på NEC Birmingham. Ollie kommer att visas måndag 8 och tisdag 9 december.

Ollie Locke Visa galleri

Se Även: