New World Preview: Amazons ambitiösa MMORPG visar stor potential med några lysande idéer

Videospel

Ditt Horoskop För Imorgon

Teknik- och detaljhandelsjätten Amazon har följt den bisarra trenden hos flera teknikföretag och försöker bryta sig in i videospelsindustrin.



Många av deras spelprojekt har dock avbrutits senast genom att vara Breakaway and Crucible samt deras Lord of the Rings Online. New World syftar till att bryta den trenden och vara deras biljett till marknaden för massivt multiplayer rollspel.



New World är en kommande MMORPG med öppen värld som utvecklats av Amazon Games Orange County, Relentless Studios och Cloud 9 Games med Alpha kört under de senaste 10 månaderna.



Slå dig samman för att stoppa det onda som förstörs från att ta över Aeternum (Bild: Amazon)

Under kolonialtiden runt 1700 -talet lockas du med rikedomar och mystiska föremål att segla till en märklig legendarisk ö som heter Aeternum.

Men på din resa utplånas ditt skepp, du tvättar sedan skeppsbrutna på en konstig ö, men låt inte ön lura dig, kartan över Nya världen är stor, med bosättningar, djupa skogar och fängelsehålor.



Efter en fantastisk film möts du av en enkel men tillräcklig karaktärsskapande skärm som erbjuder ett urval av frisyrer, ögonfärger, ansiktshårstatueringar och hudtoner samt fasta ansiktsformer.

James storebror 2016

Efter några korta handledningsuppdrag börjar du utforska och behöver din vett om dig för att samla förbrukningsmaterial, bilda allianser med de lokala fraktionerna och upptäcka Aeternums fantastiska hemligheter.



Det finns massor av konstiga magiska material att samla som hjälper till att skapa kraftfulla redskap (Bild: Amazon)

Du upptäcker snart att ön kryper med monster och andra invånare som Corrupted och du upptäcker att något har gått väldigt fel med din kapten.

Ön verkar ha några magiska egenskaper och har gjort dig och andra odödliga, vilket låter som att det skulle ta bort mycket av spelets hot, men du upptäcker snart att det finns värre öden än döden.

Ön är fylld med både faror och möjligheter och är inlåst i en ständig kamp med sina 3 fraktioner, dina handlingar kan förändra maktbalansen.

När du korsar Aeternum upptäcker du nya platser och övergivna bosättningar, men du måste vara försiktig eftersom jag snubblat in i farliga områden medan jag letade efter material bara för att rivas sönder av monster på högre nivå.

De skadade kommer att försöka ta uppgörelser som leder till Corrupted Breaches där spelare kommer att försvara dessa utposter (Bild: Amazon)

Som MMORPG spelar du samtidigt med andra spelare och kan slå ihop, eller slåss mot varandra om resurser och territorium.

Till skillnad från många RPG -spel har New World inte ett klassystem där du väljer klasser som fighter, mage eller tjuv. Istället blir du bättre på specifika vapen genom att använda dem.

Detta vapenmästarträd leder till att låsa upp nya drag som virvlande bladattack och passiva förmågor som ökad skada med det vapnet.

Genom att höja nivån kan du sätta in färdighetspoäng i attribut som styrka, fingerfärdighet, intelligens, fokus och konstitution. Detta låter dig experimentera och verkligen anpassa spelet till hur du spelar, eftersom du kan respektera dessa färdigheter om du inte gillar att dina karaktärer bygger.

New World har ett djupt stridssystem, som är mer involverat än de flesta MMO: er utan klick för automatisk attack, enstaka klick fungerar som lätta attacker, genom att hålla vänster-klick frigör en kraftig attack och högerklick fungerar som block. Du kan också undvika med vänster skift.

Som alla MMORPG -spel är spelet mycket roligare med vänner (Bild: Amazon)

Det känns väldigt engagerande med din position, timing, aktiva försvar som alla spelar en viktig roll.

Du kan välja mellan olika vapen som alla hanterar mycket olika, som svärd, sköldar, magiska handskar, pilbåge och pilar, musketer, yxor och många fler för att lägga till ännu mer variation att bekämpa.

Spelet har stor vikt vid att samla resurser för att tillverka kraftfulla vapen och rustningar.

Varje plats har massor av material för dig att skörda som flinta, buskar vatten etc. Du kan också få dem från fiske, gruvdrift, färdigställande och plundring.

itv coronation street spoilers

Spelet behåller fokus på att skapa och det är fortfarande givande även i det sena spelet och på högre nivåer, med några unika föremål som endast kan erhållas genom skicklig tillverkning av sällsynta material.

Du kan också få ställning i territorier genom att försvara dem och slutföra uppdrag i det området, detta kommer att ge dig bättre belöningar.

Det är inte alla svärd och trolldom det finns en mängd olika vapen (Bild: Amazon)

New World har en dynamisk värld som spelare kan slåss om. Efter att ha tävlat för att få inflytande genom att tävla för att se vilken grupp som kan vinna mest i olika PvE -evenemang som att försvara staden från attacker.

Sedan kan grupper av spelare gå i krig i en episk 50v50 PvP -kamp om kontrollen över regionen och när du väl ägt kan du ställa in skatterna i det området.

Även att äga ett hus är smart knutet till spelet med ett hem som fungerar som extra förvaring och en plats att hålla troféer som ger din karaktär permanenta buffs.

Liksom alla rollspel finns det ett urval av huvudhistoriauppdrag samt mindre sidouppdrag under hela ditt äventyr samt PVP- och PvE-evenemang för att ge spelare möjlighet att tjäna mer erfarenhet och resurser.

The Corrupted är otroligt farliga (Bild: Amazon)

bästa tiotalsmaskinen för arbete

Det finns flera speciella evenemang som:

Expeditioner är PvE-fängelseliknande upplevelser där du går ihop för att lösa pussel, utforska och bekämpa chefer, dessa är en linjär upplevelse.

Invasion är ett PvE -läge där 50 pjäser står emot en belägring av de korrumperade, kämpande vågorna av dem och försvarar en uppgörelse.

Det finns också PvP -evenemang som Outpost Rush som är en 20v20 -kamp där du tävlar till 1000 poäng genom att fånga och försvara utposter samt göra dödar.


De flesta MMORPG-spel är 'fria att spela', men efter några första snabba framsteg kommer dina framsteg att stagnera och du tvingas slipa för bättre vapen, material etc, men dessa spel erbjuder erfarenhetsförbättringar, bättre vapen och rustningar och andra förbättringar för verkliga världen pengar.

Till skillnad från de flesta MMORPG följer New World inte den typiska gratis att spela modellen som Guild Wars 2 och Elder Scrolls Online.

Den följer inte heller prenumerationsmodellen som Final Fantasy XIV och World of Warcraft. I New World betalar du den förhandskostnaden för spelet för $ 39,99 med några kosmetiska mikrotransaktioner tillgängliga.

Läs mer

Senaste spelrecensionerna
The Legend of Zelda: Skyward Sword HD Kristaller Game Builder Garage Legend of Mana Remaster

Dom

Det finns helt klart början på ett spännande och övertygande spel här. Den vänder sig till många lekstilar och är inte bara inriktad på PvP med en mängd PvE -evenemang och uppdrag för att hålla dig sysselsatt.

Med en övertygande värld, engagerande strid och brist på lön för att vinna mekanik Amazon kan bli en vinnare om de fortsätter att lyssna på sina fans och fortsätta att stödja New World medan den hittar fötterna så att den inte lider samma öde som Degel.

New World -spelet visar massor av potential och har några bra idéer och är roligt att spela, om spelet fortsätter att utvecklas kan det bli något riktigt speciellt.

Den slutna beta börjar den 20 juli med lanseringsdatumet planerat till augusti.

Se Även: