Bästa mammor TENS-maskiner för naturlig smärtlindring för att hjälpa dig under förlossningen

Nhs

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: Getty Images/iStockphoto)



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



De bästa TENS -maskinerna använder milda elektriska strömmar som appliceras av elektroder i dynor placerade på ryggen för att stimulera dina nerver i syfte att lindra smärta under födseln.



Elektroderna är anslutna med ledningar till en liten batteridriven stimulator, som du använder för att ge dig själv små, säkra mängder ström genom elektroderna.

Enligt NHS tros TENS (transkutan elektrisk nervstimulering) fungera genom att stimulera kroppen att producera mer av sina egna naturliga smärtstillande medel, kallade endorfiner. Det minskar också antalet smärtsignaler som skickas till hjärnan av ryggmärgen.

NHS tillägger att TENS 'förmodligen är mest effektivt under de tidiga stadierna [av förlossningen], när många kvinnor upplever nedre del av ryggen.' Maskinerna kan också användas efter födseln för att lindra allmänna värk och smärta.



vem är amys pappa i eastenders

Vi har sammanställt några av de bästa TENS -maskinerna du kan investera i nedan.

Bästa mammor TENS maskiner

1. Babycare Elle TENS Digital

Perfekt under arbetets början, helt enkelt fästa de fyra dynorna och slå på enheten.



när börjar vintern i Storbritannien

När du upplever en sammandragning, tryck på boostknappen för den extra kraftövergång som behövs för att tillfälligt lindra smärtan. När sammandragningen slutar kan du trycka på boostknappen igen och starta om cykeln.

Denna TENS-maskin levereras också med optic-max-teknik som erbjuder en extra kraftreserv när du verkligen behöver det, kanske senare i arbetet.

Du kan också använda maskinen för att tillfälligt lindra smärta efter födseln, ryggvärk och andra mindre kroppsvärk. Brett betraktad som en av de bästa på marknaden.

Pris: 49,99, stövlar - köp här nu

2. TensCare Perfect mamaTENS Maternity TENS -maskin

Denna TENS -maskin för moderskap är lätt att använda och kommer med en bildguide för att tydligt illustrera stegen.

Den har stora elektrodkuddar för maximal nervtäckning och 60 steg av intensitet för skonsam ökad stimulering.

Många barnmorskor rekommenderar Perfect MamaTENS eftersom maskinerna är säkra att använda och gör det möjligt för mammor att förbli rörliga och upprätt under förlossningen. underlätta nedstigningen och vidgningen för att ge en mer naturlig, läkemedelsfri form av smärtlindring.

Denna maskin är också fördelaktig efter förlossningen, lindrar smärtor efter födseln när livmodern drar ihop sig och hjälper till att hantera obehaget av en episiotomi eller riva. Det är till och med effektivt för smärta efter kejsarsnitt.

angelina jolie och billy bob thornton

Vad mer kan den användas för smärtlindring i allmänhet, inklusive rygg- och menstruationsvärk.

Pris: £ 41,39, Amazon - köp här nu

3. Obi TENS Maternity Machine

Denna lättanvända TENS-maskin erbjuder läkemedelsfri smärtlindring under förlossning och därefter.

Det är enkelt eftersom inställningarna är förinställda för ett problemfritt upplägg, och den har en integrerad booster-knapp som kan tryckas in vid början av en sammandragning för en kraftig smärtslag.

Obi TENS kan också användas för smärta efter förlossningen som axel, rygg, mensvärk och mycket mer, vilket gör det till en bra investering.

En glad Amazon -kund sa: 'Jag är så glad att jag investerade i detta för arbete. Det hjälpte verkligen mig att få igenom den första smärtan och jag tror att det är värt vartenda öre! De självhäftande bitarna fastnade bra och boost -läget gjorde verkligen skillnad när jag behövde det. '

Pris: £ 44,97, Amazon - köp här nu

Läs mer

Barnets nödvändigheter
Bästa flasksterilisatorer Bästa barnstolarna Bästa bärvagnar 10 bästa babyflaskor

Fyra. Stövlar TENS Maternity Unit

När dina sammandragningar börjar, sträck dig efter denna TENS-maskin för läkemedelsfri smärtlindring.

Applicera de fyra dynorna på väskan och slå på den för en behaglig pulserande känsla. Denna TENS-maskin för moderskap har två förinställda lägen; boost -läge för användning under sammandragningar och ett annat för användning mellan sammandragningar.

joanne mas danny dyer

En Boots -kund kallade det en 'livräddare' och tillade: 'Den här lilla maskinen fick mig till 9 cm utan någon annan smärtlindring! Fantastisk.'

Pris: £ 39,99, stövlar - köp här nu

5. Mums To Be Tens Machine

Använd denna TENS -maskin för moderskap för arbete och därefter.

Den har en omfattande manual för smärtlindring under förlossningen, och den integrerade boostknappen ska användas tillsammans med dina sammandragningar.

Denna fyrläges TENS och stimulator har också toningsprogram för toning av bäckenbottenbotten, mage och lårton.

Pris: £ 39,95, Amazon - köp här nu

khloe kardashian oj simpson

6. MamaTENS digitala mammamaskin

Denna TENS -maskin levereras med tre program som används successivt under arbetet.

Den börjar på program A och B, som stimulerar endorfiner, till program C, som har en rampanläggning och riktar sig mot & apos; Pain Gate & apos ;. Den integrerade boostknappen är perfekt för sammandragningar eftersom den snabbt höjer smärtlindringen.

När den används från de första tecknen på smärta i arbetet, hjälper maskinen dig att stanna hemma längre, och är lämplig att använda när du kommer till sjukhuset.

Återigen är denna maskin också fördelaktig efter förlossningen, vilket hjälper till att lindra smärtor efter födseln eller andra värk och smärtor som kan uppstå.

Pris: £ 34,99, Amazon - köp här nu

Se Även: