Nya Milkybar Mix Ups kombinerar mjölk och vit choklad för första gången någonsin

Nestle Uk Ltd.

Ditt Horoskop För Imorgon

Vem visste att Milkybar kunde bli ännu bättre?(Bild: Nestle)



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Creamy smooth Milkybar har länge varit vår favoritvita choklad, men nu har Nestlé förstärkt sakerna ytterligare, med lanseringen av deras nya Milkybar Mix Ups.



De nyligen uppfunna Milkybar -chokladknapparna blandar vit choklad med mjölkchoklad för första gången på 83 år, efter ständiga önskemål från kunderna att kombinera de två 'länge'.

Det finns två typer av chokladknappar i varje påse, en med en vit yta och en kakaofyllning, och den andra en mjölkchokladknapp med en mjölkvit fyllning.

Vilken tror du att du föredrar?



mest pålitliga bilar som används i Storbritannien

Träffar butiker över hela Storbritannien och Irland den här veckan som t.ex. Tesco, Asda och lokala tidningskiosker, kommer de att visas i fyra olika delnings- och enstaka påsar. Här hoppas de att de smakar liknande Kinder, men med det uttalandet Milkybar -smak ...

Men bortsett från den vansinnigt klingande smaken kommer det ännu fler bra nyheter från den välsmakande nyankomsten, i själva verket görs de här i Storbritannien.



Skapad i Storbritannien vid Nestlés Fawdon -fabrik i Newcastle, som också är hem för sådana som Rowntrees fruktpastiller , Jelly Tots, Matchmakers , Munchies och karamak , kommer de nya Milkybar Mix Ups att produceras på samma produktionslinje som Rolos.

De produceras här i Storbritannien, uppe i Newcastle

Ännu bättre, konfektyrjätten har investerat cirka 1,5 miljoner pund på den brittiska fabriken för att möjliggöra produktion.

Kevin Shrimpton, fabrikschef på Nestlé Fawdon sa: Vi är verkligen glada över att kunna producera under varumärket Milkybar för första gången.

Vi gör mycket arbete på fabriken för att fokusera våra specifika kompetensområden och det är fantastiskt att vi har kunnat utnyttja vår kunskap och erfarenhet på Rolo för att skapa Milkybar Mix Ups.

Vi kan säga att detta är början på ett gott nytt beroende

Förra året, världens första 30% mindre sockerchokladkaka, Milkybar Wowsomes, blev den första under varumärket Milkybar som använde två olika typer av choklad i samma produkt och nu ser Milkybar Mix Ups äntligen mjölk och vit choklad blandas i Milkybar originalsortiment.

Alberto Pisanello, assisterande varumärkesansvarig för Milkybar, sa: Vi får många förfrågningar från Milkybar -fans som har bett oss att blanda vit choklad med mjölkchoklad länge men det är inte något vi har gjort tidigare med original Milkybar.

Milkybar är känd vit choklad så det behövde vara något speciellt om vi skulle blanda ihop saker. Vi tycker att Milkybar Mix Ups är väldigt speciella, och om de är lika populära där ute som på Nestlé HQ är vi säkra på att våra fans kommer att älska dem absolut!

Läs mer

Påsk 2020
Bästa påskägg för 2020 Bästa heta korsbullarna till påsk 2020 Bästa alternativet påskägg Bästa veganska påskägg för 2020

Se Även: