Mammas åldersanpassade arbetsguide för barn har inte gått bra med föräldrarna

Familj

Ditt Horoskop För Imorgon

Du missade lite(Bild: Getty Images)



Det är en sällsynt unge som älskar att göra sysslor. Ofta tar det antingen ekonomiska incitament eller dolda hot för att få lite hjälp i huset.



Men när vi ber våra barn att hjälpa till med hushållsuppgifter, finns det en linje? Som ålder, till exempel?



Efter uppkomsten av en sysselsättningsguide på nätet, som beskriver vad barn från 2 till 11 år borde göra, har en debatt utbrutit bland föräldrarna, och många har märkt att den är 'för hård'.

Så vad tycker du? Är det ett ofarligt sätt att lära unga vikten av hårt arbete och ansvar? Eller är det lite mycket?

(Bild: Facebook)



Ursprungligen skapad av sportmamma -föräldraskapssidan, Sports Mom Survival Guide , guiden informerar föräldrarna om vilka slags sysslor barnen ska kunna utföra i varje ålder, från och med när de är småbarn.

Ålder 2 till 3 år

I denna ömma ålder förväntas barnen bädda upp sängen, plocka upp leksaker och böcker, lägga tvätten i ett krångel, hjälpa till att mata familjens husdjur, hjälpa till att torka upp röra och damm - med en strumpa på handen.



molly mae love island

Ålder 4 till 5 år

Spola framåt ett par år, och barn ska kunna rensa och duka, ladda diskmaskinen, tömma bestick från diskmaskinen, ta tvätten till tvättmaskinen, para ihop strumpor och vika dem, lägga bort sina kläder, städa deras rum och hämta inlägget.

Vissa föräldrar tog verkligen undantag från det (Bild: Getty Images / Cultura RF)

Ålder 6 till 8 år

Ditt barn blir äldre och uppgifterna blir svårare. Dessa inkluderar nu tömning av diskmaskinen helt, rengöring av handfat och diskar, sortering av tvätt i färg, hjälp med att packa sina skolluncher, vattna växter och blommor och tömma kärlen.

Ålder 9 till 11

Nu blir sysslorna allvarliga! Vid denna ålder bör föräldrar sikta på att sina barn ska städa toaletterna, ta ut soptunnorna, dammsuga, moppa, klippa gräsmattan, hjälpa till med matlagning och gå med hunden.

Guiden var utan tvekan tänkt som en ofarlig (men hjälpsam) lista, men andra föräldrar var inte ombord med den.

En mamma skrev, 'Kom bara ihåg, de är bara små en gång! (Ja mina barn gjorde och gör fortfarande jobb! De är nu 19, 18 och 16 och mycket självförsörjande, men jag är fortfarande deras mamma!) Det är fantastiskt att hjälpa till, men inte att bli slav! '

När är ett barn tillräckligt gammalt för att dammsuga? (Bild: Getty Images/Johner RF)

man utd vs watford kanal

Läs mer

Råd till föräldrar
10 symptom som föräldrar inte bör ignorera Hur man förklarar & apos; fåglar och bin & apos; Ska du låta ditt barn & apos; vinna & apos ;? Hjälp barn med död och sorg

En annan kommenterade: 'Wow! 9 till 11 gräsklippare? Umm jag tror inte det. Det finns några sysslor som verkligen bara vuxna kan göra. Vid 12 är de inte nära tillräckligt gamla för att barnvakta säkert. '

Som sagt, andra instämde i vikten av att få ditt barn att hjälpa till.

”Så snart min dotter fyllde år gav jag henne ett jobb. Att mata hunden, även om det är en kibble i taget. Jag är besviken över att alla föräldrar är så ovilliga att få sina barn att göra husarbete, säger en mamma.

Se Även: