Dancing On Ice -paret Sam Attwater och Vicky Ogden öppnar upp om graviditet och ”svår” morgonsjuka

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

MAIN Sam Attwater och Vicky Ogden OK! Tidskrift

Sam Attwater och hans underbara andra hälft(Bild: OK! Tidskrift)



line of duty sann historia

Gravid Dancing On Ice -stjärnan Vicky Ogden har öppnat om sin ”allvarliga” morgonsjuka, men erkände att hon och Sam Attwater är ”över månen” om sin ofödda flicka.



Den tidigare Eastenders -skådespelaren Sam och hans andra hälft, som han träffade på Dancing On Ice, väntar en dotter tillsammans med Vicky som redan är sex månader gravid.



Och talade om den svåra men 'spännande' graviditeten, berättade Sam ok! tidskrift : 'Vi är båda över månen om det. Allt verkar ha hänt så snabbt. Det är bara så spännande! '

Sam Attwater och Vicky Ogden OK! Tidskrift

Det lyckliga paret väntar (Bild: OK! Tidskrift)

Men det har inte varit en smidig väg, och Vicky avslöjade att hon drabbats av ”svår sjukdom” under de första fyra månaderna, samt fick norovirus före jul.



Hon sa till magaren: 'Jag var sjuk upp till nio gånger om dagen. Det var inte bara morgonsjuka, det skulle slå mig när som helst.

'Om jag satt i bilen skulle jag ha väskor med mig.'



Dans på is Resultaten

Sam Attwater och Vicky Ogden på Dancing On Ice (Bild: IF)

Den blivande mamman: 'Jag gick ner mycket i vikt. Det spelar dig in, eftersom du vill göra allt korrekt för barnet. Jag var förstenad över att jag inte gav barnet rätt näringsämnen. '

Eftersom hon sedan har återhämtat sig efter de svåra månaderna avslöjade Vicky att hon inte kommer att ta en lång mammaledighet.

OK! Magasinomslag Jacqueline Jossa Dan Osborne

De spelar i denna veckans ok! (Bild: OK! Tidskrift)

Hon tillade: ”Det finns ett skridskoåkningsläger i Österrike som jag planerar att arbeta med och det är fem veckor efter att barnet ska komma [i slutet av juni]. Vi har bokat flyg. Jag kunde inte tänka mig att ta sex eller 12 månader ledighet.

Sam tillade: 'Jag kommer att följa med som pappas daghem!'

* Läs hela historien i den här veckan OK ! Tidningen - ute idag

Se Även: