MTV VMA 2013: Lady Gaga öppnar prisutdelning för boos och skämt

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Lady Gaga öppnade MTV Video Music Awards 2013 i New York i söndags



Hon har just återvänt till scenen efter att ha drabbats av en höftskada under en föreställning tidigare i år, men det verkar som om hennes comeback kanske inte är lika välkommen av vissa som av hennes fans.



Lady Gaga öppnade MTV VMA: erna i New York på söndagskvällen genom att sjunga sin senaste singel Applaus men jubel och skämt kunde höras när hon steg till scenen.



Det verkar som att sångerskan kan ha fått ljudet pumpat in i Barclays Center som en del av showen med hänvisning till namnet på hennes sång, men det var inte en bra natt för alla handlingar.

Stjärnan befann sig tröstande boyband One Direction backstage på evenemanget efter att de möttes av ett negativt mottagande från några i publiken när de verkade samla in sina priser i kategorin Best Song of the Summer för sin singel Best Song Ever.

Gaga antydde att hon hade pumparna pumpade in på stadion



Hälsning de fem pojkarna bakom kulisserna Gaga, som var uppenbarligen chockad när de blev tuttade under showen, bjöd på tröstande ord när hon sa att hon antydde att hon hade ljuden under sitt framträdande som ett uttalande.

Hon sa till bandet: 'Du vågar inte låta dessa människor boa dig. Om jag hörde vad jag hörde där ute, vill jag bara säga att du förtjänar varje framgång du har.



'Jag vill lämna just nu. Jag vill inte stanna för att jag inte vill vara i ett rum där folk tjatar. '

Lady Gaga uppträder på MTV Video Music Awards Visa galleri

Se Även: