I den mest löjliga X Factor -twist än så har Ashford från Nu Vibe ersatt Ashley från The Risk

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

X Factor pojkband

Ashley ute. Ashford in. Ashley ute. Ashford in. Är det vettigt än?



bästa high street bank

OK. Håll med oss ​​om detta. Det är komplicerat.



(Eller om du har en kort uppmärksamhet eller dålig läsfärdighet, titta bara på den vackert utförda bilden ovan, den berättar allt du behöver veta).



I den senaste X Factor -twist/katastrofen har Ashley Baptiste lämnat ett hyfsat anständigt pojkband The Risk, och ersatts av gamla lyckliga Ashford Campbell, som du kanske (men förmodligen inte kommer ihåg) från Nu Vibe. Eller No Vibe, som vi föredrar att kalla dem (tack Gary).

Ashley är den som under förra veckans show hade en liten nyckel om att han lider av ont i halsen (det finns mycket om:), men det nämns inte om detta i pojkbandets officiella uttalande:

Vi är förkrossade över att Ashley har bestämt sig för att lämna men vi respekterar hans beslut. Efter att ha tagit emot nyheterna bestämde vi oss för att vi inte ville vara en trio, vi ville verkligen ha en annan medlem. Vi har alltid gillat Ashford, direkt från startlägret, och alltid haft ett starkt band med honom. Han är mega begåvad och kommer att ge så många kvaliteter till gruppen. Vi är så glada att han sa ja och vi kan inte vänta med att börja träna.



Samtidigt har Ashley själv tappert talat en del, trots att han har sin fula hals:

Det har varit ett riktigt tufft beslut men jag har bestämt mig för att lämna The Risk. Jag tror inte att min framtid ligger i ett pojkband och det är inte rättvist för Charlie, Derry och Andy att stanna kvar i bandet när jag inte verkligen är engagerad i det på lång sikt. Jag tror att Risken kan vinna X Factor och jag stöder dem hela vägen. Jag räknar dem som mina vänner så jag vet att vi kommer att hålla kontakten.



Vi läser mellan raderna, men vi gissar att detta betyder att han lägger till dem på Facebook men aldrig tekniskt kommunicerar igen.

Ashford är naturligtvis mycket nöjd med att få en ny chans: jag var tvungen att prata med Nu Vibe -pojkarna först och när de välsignade mig ringde jag direkt och ringde erbjudandet. Det är otroligt och nu måste jag jobba ännu hårdare efter min paus. '

Mentor Tulisa säger under tiden att hon är trött på att se Ashley gå, men säger att Ashford är en fantastisk passform. Det är fantastisk passform, och inte fantastiskt passform, OK?

Vi måste se serien nykter i helgen för att förstå alla dessa förändringar. Ashley är borta. Ashford in. Rhythmix namnändring . Kelly sjuk . Ashley är borta. Ashford in. Rhythmix namnändring. Kelly sjuk.

Hmm, det skulle vara roligt om ett av banden röstades av i veckan, vilket gör åtminstone några av ovanstående till ett totalt slöseri med tid, eller hur?

Bilder: ITV

Se Även: