Morrisons skapar 1000 jobb för att uppfylla Amazon -beställningar i över 50 brittiska butiker

Morrisons

Ditt Horoskop För Imorgon

Kunder kan nu beställa en komplett Morrisons -butik via Amazon



Morrisons är på jakt efter 1 000 arbetare för att hjälpa till att tillgodose efterfrågan när det ökar ett nytt partnerskap med nätbutiken giganten Amazon.



De & apos; stora fyra & apos; livsmedelsaffär sa att det rekryterar kollegor för att hjälpa till att plocka och packa kundorder från mer än 50 butiker, som täcker städer och städer där Amazon Prime är tillgänglig.



Hannah Horsfall, chef för Amazon på Morrisons, sa: ”På Morrisons gör vi allt vi kan för att se till att alla kan beställa vår prisvärda mat och få den levererad till dörren. Vi letar efter lagspelare, med goda kundservicefärdigheter som kan spela sin fulla roll i att hjälpa till att mata nationen. '

Amazon förstärkte sitt treåriga partnerskap med Morrisons förra månaden, så att kunderna kan handla stormarknadens hela sortiment online och få sina beställningar levererade samma dag.

Alla Morrisons -objekt är nu listade på Amazon, och kunder som spenderar £ 40 eller mer via dess Prime Now -tjänst kan få supersnabb leverans.



Det kommer tre år efter att Amazon först gick ihop med Morrisons, så att kunderna kunde köpa utvalda artiklar - till exempel frysta varor - via onlinebutiken

Morrisons sa att personalen kommer att packa föremålen som tio samlas in av en Amazon Flex Delivery Partner och levereras till kunden inom ett två timmars leveransfönster samma dag.



Beställningar läggs på Amazon innan de plockas i butik av Morrisons anställda och packas i ett särskilt område. Därifrån samlas inköpen in av Amazonas leveranspartners och lämnas till kunden inom ett två timmars leveransfönster samma dag.

Rollerna ‘Kundassistent - Välj och Pack’ finns i över 50 butiker över hela landet. Framgångsrika kandidater kommer att arbeta som en del av ett leveransteam i butikerna och se till att order plockas och packas korrekt och att kundservicestandarder upprätthålls.

På tal om Amazon-bindningen sa Doug Gurr på Amazon UK: 'Lanseringen av Morrisons på Amazon innebär ökad synlighet för Morrisons otroliga service och urval, liksom ett ännu större val för våra kunder.'

Det är det senaste steget från Morrisons för att öka sin leveransförmåga, efter att matserveringsservicen ökat med en dedikerad anläggning, fördubblat leveransplatserna och rullat ut klick och samlat till 254 fler butiker sedan mars.

Alla jobb kommer att annonseras på Morrisons Jobs webbplats här när du söker efter 'plocka och packa'.

Se Även: