Stormzy 'faller för Victoria's Secret -modellen' efter att ha träffats på konsert i Sverige

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Grime -stjärnan Stormzy har enligt uppgift träffat den fantastiska modellen Yasmine Aisha Khalifa Holmgren backstage på en konsert i Stockholm och sägs ha flugit tillbaka till Sverige för att vara med henne(Bild: GETTY)



Stormzy har enligt uppgift fallit för en fantastisk Victoria’s Secret -modell efter att ha träffat henne på en konsert i Sverige.



Smutsstjärnan, 26, tros ha blivit 'bowled over' av Yasmine Aisha Khalifa Holmgren efter att de träffades på en spelning i Stockholm i februari.



Enligt Solen , han var tvungen att åka till en show i Tyskland nästa dag, men flög senare tillbaka till Sverige för att spendera tid med Yasmine, 23.

Tidningen rapporterar att de tillbringade två dagar i ett hotellrum i Stockholm, och den älskade stjärnan vill nu ta med sig bedövaren på turné.

Han är för närvarande mitt i sin Heavy är Head -världsturnén, som inkluderar datum i Australien, Nya Zeeland, Afrika och USA.



(Bild: AFP via Getty Images)

En källa berättade för publikationen: ”Så snart han träffade Yasmine bakom scenen visste han att han ville spendera kvalitetstid med henne.



Han har varit desperat efter att hålla det inslaget i hopp om att de kan skapa ett varaktigt förhållande. '

Stormzy tros ha flugit till Sverige i veckan efter att ha deltagit i Brookyn Beckhams 21 -årsfest, och Yasmine sägs planera att åka till USA för att träffa honom i maj.

Yasmine Aisha Khalifa Holmgren sägs ha mött stjärnan backstage på en konsert i Stockholm förra månaden (Bild: Instagram)

Rapporter tyder på att Stormzy flög tillbaka till Sverige för att umgås med henne (Bild: Instagram)

NEWSAM Online har kontaktat Stormzy: s representanter för kommentar.

Tidigare i veckan spelade Stormzy enligt uppgift en privat spelning för Beckhams i trädgården i familjens herrgård i Cotswolds, som ryktas ha kostat astronomiska 100 000 pund.

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

Det var en del av Brooklyns överdådiga 21 -årsfirande.

Han fick sällskap av sin flickvän, amerikanska modellen Nicola Peltz, Gordon och Tana Ramsays dotter Holly och fotografen Justin Campbell.

Partiets gästlista inkluderade enligt uppgift Elton John, Cara Delevingne, Niall Horan och Guy och Rocco Ritchie.

Se Även: