Möt Barack Obama -looken som säger att han regelbundet är MOBBAD och till och med fruktar för sin säkerhet

Konstiga Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Ilham Anas Barack Obama look-a-like Ilham Anas och Barack Obama Visa galleri

Om den viktigaste mannen i världen någonsin behöver en kroppsdubbel kan han lita på Ilham Anas.



Den 40-årige indonesiska likheten med Barack Obama är så otrolig att han regelbundet stoppas på flygplatser av beundrare som misstänker honom för USA: s president.



Hans arbete som Obamas dubbelgångare har sett honom resa runt i världen - inklusive USA och Kina - bygga ett hem och försörja sin familj i Jakarta - där den riktiga Obama tillbringade tid som barn.



Berättade Ilham wowzeto.com : 'Om jag har på mig en kostym, är det många som misstänker mig för den riktiga Obama.

ska jag köpa hus nu

'När jag var i Amerika klev en mormor upp i hissen med mig och blev så chockad över att se & apos; Barack Obama & apos; stod där och svimmade. '

Den anspråkslösa tvåbarnspappan, som arbetar som fotograf för en ungdomstidning, mobbas regelbundet när han är ute och reser i Indonesien-delvis tack vare hans kändisstatus som den falska ledaren i USA.



Ilham Anas

Vem är vem? Den anspråkslösa Ilham Anas har skapat en levande fördubbling som Barack Obama (Bild: tillgodoser)

Ända sedan Obamamania svepte runt i världen inför presidentens första seger i valet har Ilham blivit retad över sitt utseende.



Han tillade: 'Mina kollegor bestämde sig för att lägga en bild på mig bredvid den av Barack och alla nämnde hur lika vi ser ut.

'När han valdes, visade en lokaltidning bilden och jämförde oss två och plötsligt var det så stort krav på att jag skulle visas på TV och offentligt.

'Jag önskade mig aldrig detta, jag är naturligtvis en väldigt blyg person men det är Guds välsignelse.

'Det har gett mig pengar att köpa en bil, pengar mot mitt hus.'

Ilham Anas

Statschef: Hans arbete som Obamas dubbelgångare har sett honom resa världen runt (Bild: tillgodoser)

Men Ilham, en hängiven muslim som lever i världens folkrikaste muslimska nation, fruktar ibland för sin säkerhet på grund av vem han ser ut.

Han sa: 'Jag är mycket försiktig med de jobb jag tar. Jag vägrar allt som jag tror kan vara kontroversiellt eller ser dåligt ut på den riktiga Obama.

Ilham säger att han aldrig har träffat sin dubbelgångare och idol, men insisterar på att han kommer att få ut det mesta av möjligheten om det skulle komma honom.

Ilham tillade: ”Jag har aldrig träffat honom personligen.

Ilham Anas och Barack Obama

Se skillnaden: Ilham Anas och Barack Obama (Bild: tillgodoser)

'När han kom till Indonesien var jag i Los Angeles - låtsades vara Barack Obama.

'Jag hoppas att jag en dag kan träffa honom. Om jag gör det är det första jag kommer att fråga om jag får ta ett fotografi tillsammans med honom! '

brad pitt och charlize theron

Med Obama halvvägs genom sin andra mandatperiod som president, börjar Ilham nu förbereda sig för livet utanför rampljuset.

Han tillade: 'Sedan Obama blev ledare har jag lärt mig många saker som att tala offentligt och stand-up-komedi tack vare mitt arbete som spelar honom, så jag hoppas att det fortfarande finns ett sätt för mig att existera i underhållningsvärlden efteråt.'

omröstning

Vad tycker du om likheten mellan Barack Obama och Ilham Anas?

0+ RÖSTER SÅ LÄNGT

De ser ingenting ut som varandraDe ser lite lika ut, jaJag kan ärligt talat inte se skillnaden

Se Även: