Brad Pitt och Charlize Theron ser mysiga ut på SAG Awards bland datingrykten

Screen Actors Guild

Ditt Horoskop För Imorgon

I går kväll på de glittrande Hollywood -priserna, var paret avbildade som ser kärleksfulla ut, vilket kan väcka spekulationer om att de är ett föremål



charlene white baby bilder

Brad Pitt och Charlize Theron bildades tillsammans på SAG -utmärkelserna ikväll - återupplivade rykten om att de dejtar.



Det spekulerades först att paret var ett föremål i januari förra året, men Charlize gick senare på rykten genom att säga att de aldrig 'dejtade' och var bara goda vänner.



Men i går kväll på de glittrande Hollywood -priserna knäpptes de skrattande och skämtade på den röda mattan.

Brad 56 och Charlize, 43, arbetade tillsammans på en fotografering för Breitling -klockor förra året och strax därefter började rykten om att de dejtade.

eddie och leann rimes

Brad plockade upp gong för sin roll som en charmig stuntman i Once Upon a Time ... i Hollywood och såg bekymmerslös och glad ut på utmärkelserna, där han bar en tjusig lång svart kappa och en skarp vit button-down.



Rykten som paret har träffat har cirkulerat under det senaste året (Bild: AFP via Getty Images)

En källa berättade OCH Online : 'Brad och Charlize har känt varandra i åratal och blev nyligen ännu bättre vänner efter att ha arbetat tillsammans.'



Brad fångades på kameran och bedårande stirrade på en videoskärm bakom scenen när hans före detta Jennifer Aniston, 50, när hon tog upp gong ikväll.

Paret arbetade tillsammans på en fotografering för Breitling -klockor förra året (Bild: AFP via Getty Images)

vicky från geordie shore viktminskning

Brad fångades på kameran och bedårande stirrade på en videoskärm bakom scenen när hans före detta Jennifer Aniston, 50, när hon tog upp gong ikväll.

Efteråt bröt paret internet som de avbildades tillsammans för första gången på år.

De blev till och med knäppta med varandra, en återgång till de dagar då de var ett av Hollywoods mest kända par.

paula yates begravningsbilder

Läs mer

SAG Awards 2020
Röd matta glamour Brad gör Tinder skämt Stranger Things -stjärnor visar sig Brad och Jen håller varandra i handen och kysser

Förra året förklarade Charlie, 44, på Ellen DeGeneres -showen att hon inte träffade Brad & apos; och en källa sa till ET att paret bara är goda vänner för tillfället.

Tidigare på kvällen hade han gjort ett skämt om sitt färgglada kärleksliv när han tog upp sitt pris för Quentin Tarantino -filmen och sa: 'Det var en svår del, en kille som tar av sig tröjan, blir hög och inte gör det fortsätt med sin fru. Det var en stor sträcka, stor. '

Pitt splittrades med Jolie 2016 och han har sedan fotograferats med en rad kvinnor, inklusive Arrested Development -stjärnan Alia Shawkat.

Se Även: