McDonald's lägger äntligen till den dubbla kvartspundern med ost till sin meny

Mcdonald's Corporation

Ditt Horoskop För Imorgon

Det är ute nästa onsdag



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Det har varit åtta långa år med väntan, men äntligen har allt det där framställningen gett resultat, eftersom McDonalds har bestämt sig för att ta tillbaka sin dubbla kvartspund med ost.



prins Harry las vegas

Efter att ha träffat alla snabbmatskedjans filialer i Storbritannien och Irland från och med den 7 augusti är dubbelkvarteren med ost redan en stor hit i Amerika, och nu kan britterna äntligen få tillbaka en bit av åtgärden efter att hamburgaren slogs ur Brittiska menyer för åtta år sedan.

Nackdelen? Det kommer bara att vara tillgängligt under de kommande sju veckorna.

Se hur stor den är



Om du inte har provat en förut består den överdimensionerade hamburgaren av två rejäla nötköttspattor, parade med två ostskivor, plus obligatoriska gurkaer, lök, ketchup och senap.

liverpool champions league parad

Kostar 4,29 pund i sig eller 5,79 pund som en mellanmål med chips och en drink, innan dagens meddelande har kunderna tvingats laga själva den avslappnade rätten med hjälp av McDonalds hemliga meny. Även om du gör det på det sättet kommer du att få tillbaka en rejäl £ 6,98.



Den innehåller allt detta

Om du ville göra det till en måltid skulle den hemliga menyrutten kosta hela 8,76 pund totalt om den är ihop med en liten koks och pommes frites, vilket innebär att det nya tillägget kommer att spara dubbla fjärdedels pundälskare mycket pengar.

Innehåller 750 kalorier och 20 g mättat fett totalt sett, det är verkligen inte för svagt hjärta, även om vi förmodligen fortfarande har plats för en McFlurry för pudding ...

curtis och amy love island

Läs mer

Takeaway -erbjudanden, rabatter och erbjudanden
Gratis Just Eat takeaway Gratis Domino's Pizza -affär 10 £ rabatt på Deliveroo Gratis pizza -takeaway värt £ 15

Det nya köttiga tillskottet får sällskap på menyn av två nya McFlurries: Twix och Mars, som också är i begränsad upplaga och slutar samma datum den 24 september.

Se Även: