Man Utd-övergångssammanställning: Frenkie De Jong i konflikt när Antony alternativ kontaktade

Överföringsnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Starten på Premier League-säsongen är äntligen här för Manchester United, som tar sig an Brighton på Old Trafford på söndag eftermiddag.



Erik ten Hag kommer att ta hand om sin första tävlingsmatch som United-chef, men han kommer att göra det utan alla spelare han vill ha. Red Devils har jagat Ten Hags främsta mål Frenkie de Jong för de senaste 12 veckorna utan framgång och, föga förvånande, det finns ytterligare en uppdatering från Barcelona.



På andra håll jagar United också en forward för att stärka Ten Hags alternativ längre upp på planen. Klubben hoppades på att värva minst fem spelare i sommar och har för närvarande tre i form av Christian Eriksen, Lisandro Martinez och Tyrell Malacia, så det lär bli mycket aktivitet innan deadline den 1 september.



Här NEWSAM Fotboll ger dig alla de senaste United-nyheterna från transfermarknaden.

brittiska polisens radiokoder

De Jong i konflikt med sin agent

Det går inte en dag utan att det kommer någon sorts nyhet från spanska medier om Frenkie de Jong.

Den senaste uppdateringen kommer från Sport, som rapporterar att De Jong är inblandad i en 'konflikt' med sin agent, Ali Dursun. Den 25-årige mittfältaren ska enligt uppgift vilja stanna på Barcelona , snarare än att underhålla erbjudandena han har från United och Chelsea – men det skulle innebära att han sänkte hans lön.



Dursun anser tydligen att hans klient inte borde överväga Barcas förslag och istället borde flytta till United, där han omedelbart skulle sättas in på Ten Hags sida som stjärnspelare. Något kommer att behöva ge, eftersom Barca för närvarande inte kan registrera sina fem nya värvningar med La Liga på grund av deras enorma lönekostnader.

Sane dyker upp som överraskningsmål

  Leroy Sane
Leroy Sanes plats i Bayern kan hotas av Sadio Mane ( Bild: Getty Images)

Manchester United har gjort en överraskningsförfrågan om fd Manchester City yttern Leroy Sane, NEWSAM Fotboll förstår.



Erik ten Hag ville först värva Antony, men Ajax begärda pris på 80 miljoner pund har fått klubben att leta någon annanstans.

Sane startade bara 22 Bundesliga-matcher för Bayern München förra säsongen och Sadio Manes överföring på 34 miljoner pund från Liverpool kommer sannolikt att påverka hans möjligheter ytterligare under 2022/23. Den 26-årige yttern har elitserien erfarenhet från sin tid i Manchester City, vilket betyder att han inte skulle behöva acklimatisera sig.

Läs hela historien här.

Milinkovic-Savic uteslöt

  Sergej Milinkovic-Savic från SS Lazio
Sergej Milinkovic-Savic kommer inte att ansluta till Manchester United ( Bild: Giuseppe Maffia/Getty Images)

Manchester United är inte intresserade av att värva Lazios mittfältare Sergej Milinkovic-Savic, enligt Expressen.

Uniteds jakt på Frenkie de Jong har dragit ut på tiden, men Lazios Milinkovic-Savic anses inte vara ett gångbart alternativ.

Han gjorde 11 mål från 37 Serie A-matcher förra säsongen och kopplas regelbundet till en flytt till Premier League – med Arsenal också i ramen – men han kommer inte att landa på Old Trafford verkar det som.

United anses fortfarande fokusera på De Jong och tittar ännu inte på alternativ.

1133 nummer kärlek

Se Även: