Man, 41, 'spenderade 50 pund på nätet på Asda och allt han fick var en påse chips'

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

Rådsarbetare Karl säger att även förarföraren var generad(Bild: MEDIA WALES)



En covidmedveten man som beställde en veckobutik på 50 pund från ASDA lämnades rädsla när allt som dök upp på hans tröskel var en ynklig påse med ugnsflis.



Rådsarbetaren Karl Griffiths, 41, bokade leveransen online istället för att gå till den lokala stormarknaden i ett försök att följa regeringens riktlinjer för att minimera resor under pandemin.



Men han hävdar att han lämnades tomhänt - och med tom mage - efter att varje enskild post på hans lista inte lyckades förverkligas, förutom några frysta pommes frites.

Den tidigare brottaren sa att paketet på 1,75 pund som kom var inte ens varumärket han faktiskt köpte.

Allt ASDA kunde erbjuda var en återbetalning som skulle ta upp till tre till fem dagar att rensa och kundtjänst vägrade ge ytterligare förklaring när han tillfrågades, berättade Karl WalesOnline .



Karl Griffiths säger att han fick vänta timmar på den fåniga påsen chips (Bild: WALES NEWS SERVICE)

'Det här var första gången jag någonsin valde att få en leverans online', säger 41-åringen från Merthyr Tydfil, Wales, mest känd för Valleys brottande fans som Caiman Griffiths.



'Och ​​jag vet att £ 50 eller så inte är en enorm summa - men det var nog att se mig genom de kommande sju dagarna som lever på egen hand, & apos; han sa.

'Dessutom var den främsta anledningen till att jag valde den vägen att följa covid -restriktionerna och därmed undvika att resa ut i onödan under pandemin.'

Efter att ha bokat en plats mellan 17.00 och 18.00 på onsdagen sa han att han fick ett sms från lokalkontoret klockan 16.04 och informerade honom om att hans livsmedel redan var på väg.

'Så jag försökte komma hem från jobbet i god tid, bara för att behöva vänta i mer än tre timmar innan dörrklockan äntligen ringde - då öppnade jag ytterdörren för att hälsas av en förare som bar en enda , ensampåse med frysta chips, sa Karl.

De ifrågavarande chipsen var inte ens de som han ville ha och föll under märket, säger Karl (Bild: WALES NEWS SERVICE)

'De var inte ens de jag hade beställt och hade lagts in som ersättare för mitt faktiska val. Jag kunde inte riktigt tro det. '

Karl sa att han sedan ringde kundtjänster som var 'ursäktande men helt ohjälpliga', istället erbjöd en återbetalning som skulle ta mellan tre till fem dagar att rensa.

'Jag får betalt varje månad, och med lönedag fortfarande en vecka kvar, väntar jag så länge på att mina pengar inte gör det riktigt,' fortsatte han.

Och när jag frågade kundtjänsten om någon kunde komma tillbaka till mig för att förklara hur detta kunde ha hänt sa de att det inte skulle vara möjligt.

Men för att vara rättvis mot leveransmannen var han trevlig och verkade lite generad av hela situationen.

Den förra försökte följa regeringens riktlinjer när felet inträffade (Bild: WALES NEWS SERVICE)

”Se, jag förstår fullt ut att misstag händer, men servicenivån var chockerande. Och när chipsen är nere - ingen ordlek avsedd - måste människor ta ansvar för dessa misstag. '

En talesman för ASDA sa: ”Vi levererar cirka 850 000 beställningar per vecka och helt klart Mr Griffiths & apos; leveransen faller under de standarder vi förväntar oss.

'Vi undersöker vad som gick snett vid det här tillfället, men vi vill be om ursäkt igen till Karl och vi är glada att han kunde få sin återbetalning snabbt.'

Se Även: