EN ANNAN Towie -paret har splittrats bara dagar innan den nya serien av succé -realityshowen kommer att visas

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Den 22: e serien av The Only Way Is Essex börjar den 25 mars 2018(Bild: Flynet)



Fans av The Only Way Is Essex kan i princip garantera hjärtesorg i den långvariga dokusåpan när ett annat par har sett sin kärlek brinna ut dagar innan den senaste serien börjar.



Chloe Meadows, 25, och Taylor Barnett har kallat det slutar på sin årliga romantik.



sammanfogade tvillingar abby och brittany

Avbrottet i deras förhållande varar också slutet på Taylors lufttid, eftersom källor från serien har sagt att han inte kommer tillbaka för den kommande 22: e serien av succén ITVBe -realityshowen.

Chloe och Taylor träffades efter att de introducerades av andra Towie -stjärnor Courtney Green och Myles Barnettt (notera: Myles och Taylor är inte släkt).

Chloe Meadows är singel igen efter att ha slutat med Taylor Barnett (Bild: REX/Shutterstock)



Taylor har blivit borttagen från Towie efter att hans romantik med Chloe fizzled ut (Bild: ITVBe)

Uppbrottet kommer att orsaka extra ångest för Chloe eftersom hon inte bara är par med många av Taylors vänner, utan han arbetar för hennes far - vilket innebär att de sannolikt kommer att hållas uppdaterade om varandras livsutveckling även om de inte delar skärm tid.



Det har inte varit en enkel uppdelning för dem båda, en källa avslöjad för The Sun Online.

Taylor arbetar för Chloes pappa och hon tycker att det är obehagligt - för att inte tala om det faktum att han är nära vänner med Myles och de har fortfarande inte sett öga mot öga sedan deras fall ut förra serien, fortsatte källan.

Towie lovar att ta med sig mycket extra drama när den återvänder till ITVBe i helgen (Bild: REX/Shutterstock)

121 ängelnummer betydelse

Chloe har försökt sitt bästa för att hålla goda förhållanden med Taylor, men det är aldrig lätt när du delar samma vänskapsgrupp, tillade de.

Towie -förhållanden kraschade och brann ofta efter brinnande ljusa - med Pete Wicks och Megan McKenna, Chloe Sims och Elliott Wright och Bobby Norris och Harry Debridge bara några andra Towie -romanser som gick ut på kameran.

Den BAFTA -vinnande realityserien drar igång den 22: e serien på söndagen den 25 mars 2018 på ITVBe - med rollbesättningen vänder ryggen till en annan kärlek i deras liv, Marbella, till förmån för fest i Barcelona.

Se Även: