Lidl säljer en kaffepodmaskin för under 50 £ - och det tar Nespresso -kapslar

Lidl

Ditt Horoskop För Imorgon

Det är så mycket billigare än sina stora märkesrivaler



Snygga kaffemaskiner tar över Storbritannien för tillfället, och med att morgnarna blir mörkare och våra trötthetsnivåer till synes blir sämre för varje vecka är vi mer benägna att köpa en varje dag. Det enda som avskräcker oss är den rejäla prislappen.



Så vi blev seriöst glada när vi upptäckte att Lidl just har börjat sälja sin egen Pod -kaffemaskin till ett förmånligt pris på 49,99 £.



Mycket billigare än en Nespresso, maskinen skapar samma perfekta kaffe med ett knapptryck precis som sina konkurrenter.

Det ser väldigt snyggt ut

På andra håll i butiker kommer Nespresso -maskiner vanligtvis att sätta dig tillbaka från £ 75, med det billigaste alternativet på Amazon, Nespresso Essenza Mini kostar £ 75,99.



Den vackra Nespresso Inissia är något mer, prissatt till £ 80,95 på Amazon , medan den mest sålda Nespresso, enligt Amazon, är £ 119 Nespresso Vertuo.

för kallt för att snöa

Förlåt George Clooney, men Lidl verkar mycket mer tilltalande just nu



Komplett med en utfällbar kopphållare för espressokoppar, maskinen är kompatibel med Nespresso-kapslar om du vill ha den berömda George Clooney-smaken, men fungerar också lika bra med Lidls egna Bellarom-kapslar om du är ute efter ännu bättre värde.

Lidls Bellarom -kapslar är gjorda med Arabica -bönor och finns i tre intensiteter, allt från Ristretto till Classico, du kan få 10 kaffekapslar för 2,69 £.

Du kan använda de vanliga Nespresso -baljorna - eller Lidls egna i maskinen (Bild: Andrés Nieto Porras / Flickr / CC)

Josie Stone, chef för livsmedelsinköp på Lidl sa: På Lidl letar vi alltid efter nya sätt att pigga upp våra kunders dag och Bellarom pod kaffemaskin är inget undantag. Kunderna kan njuta av ultramjukt kaffe på ett ögonblick, men utan prislappen för andra märken.

Tyvärr kan du inte beställa den online, så du kommer att behöva gå ner till din lokala butik i söndags om du vill packa prylen, eftersom kaffemaskinen kommer att säljas mitt i Lidl på söndag 28 oktober, och kommer bara finnas kvar så länge lagret räcker.

Läs mer

Hur man sparar pengar i snabbköpet
Mataffärer med stormarknad Bästa vinaffärer i snabbköpet Bästa lojalitetssystem för stormarknader Hur man hittar en bra affär

I år ökade Storbritanniens kaffekonsumtion till 95 miljoner koppar om dagen, jämfört med 70 miljoner för tio år sedan, med ny forskning som visar att den genomsnittliga briten nu spenderar upp till 2210 pund per år i kaféer.

Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vilket innebär att vi kan få en provision på försäljning av produkter eller tjänster vi skriver om. Denna artikel skrevs helt oberoende, se mer information här.

Se Även: