Jordan Hames jämför sig med Shrek efter Anna Vakilis systers förolämpning

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Love Island -stjärnan Jordan Hames har roligt jämfört sig med 'lookalike' Shrek i ett Instagram -inlägg.



Jordan, 24, hade en kort romantik med Anna Vakili i villan tidigare i sommar men de separerade när han gjorde en pjäs för ön India Reynolds.



Han var tidigare märkt Shrek av Anna & s syster Mandi i ett stickande Instagram -inlägg efter att han flirtat upp en storm med Indien medan han var tänkt att vara lojal mot sin flickvän Anna.



Men Mancunian hunk har nu skojat han och karaktären har samma tänder efter att ha genomgått en sammansatt bindning behandling för att ta bort hans luckor.

Modellen redigerade karaktärens tänder för att se ut som hans (Bild: Instagram)

Med sitt konto på sociala medier delade reality -tv -stjärnan och modellen ett roligt foto av sig själv bredvid karaktären.



Han hade redigerat Shrek's tänder för att se mer ut som hans.

Jordan skrev: 'Yoooo ord på gatan, min man shrek har följt flexen.' Han sa med hänvisning till hans perfekta pärlvita gnashers.



(Bild: Phil Lewis/SOPA Images/REX)

Vänner av modellen tyckte att hans snap var roligt med många av Love Island -stjärnorna som kommenterade inlägget.

Love Island Chris Taylor skrev: 'Yo, ni två har samma tandläkare ja. Galen'.

Brandmannen blev verklighetsstjärnan Michael Griffiths kommenterade: 'Jag hörde att han vill vara som den där killen Jordan off love island'.

Jordan har gjort jämförelsen bara månader efter att Mandi knäppte på honom medan hon tittade på showen hemifrån när hennes syster var på Mallorca.

Anna stämplade ex Jordan som 'irrelevant' efter sin kyss med TOWIE: s Ferne McCann (Bild: Phil Lewis/SOPA Images/REX)

På den tiden sa Mandi: 'Jag kan inte tro att den här 23 -åriga Shrek -looken har spelat ett spel hela tiden. Han har legat genom luckorna i tänderna ... '

Sedan hans Love Island -stint sågs Jordanien smuttrande Towie -stjärnan Ferne McCann.

På den tiden gick rykten ut om att paret kunde bli nästa stora realitystjärnpar när Ferne retade en potentiell romantik.

Love Island -fans tror att Anna kommer att dumpa Jordanien efter Casa Amor (Bild: REX)

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

Ferne talade till NEWSAM Online vid Pride Of Britain Awards och sa: 'Jag vet verkligen inte vad jag ska säga, jag tycker att han är så snygg.

'Jag träffade honom häromdagen så vi träffar inte, det var bokstavligen jag träffade honom och han verkar vara en trevlig kille, men vi får se efter ikväll.'

Han sa: 'Vi var på samma evenemang, vi mådde bra, jag tror att hon passar, hon får också mina skämt men det är uppenbarligen fortfarande tidigt.'

På senare tid erkände Ferne att Jordanien var 'bara en natt' och att ingenting skulle komma ut av det.

Se Även: