Made in Chelsea spoiler: Fem nya ansikten går med i rollen när en stor stjärna slutar

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Made In Chelsea kommer att ha fem nya castmedlemmar med i serien 13.



Den populära E4 -realityshowen kommer tillbaka till våra skärmar nästa månad och den kommande säsongen kommer att se tillägget av Sam Prince - som tidigare dejtade Alex Myttons modellflickvän Lottie Moss - samt James Sandford, Ella Willis, Mimi Bouchard och Daisy Robins går med i programmet.



Och produktionsbolaget Monkey är 'glada' över att få de nykomlingar att gå med i teamet eftersom de hoppas att de kommer att 'lägga bränsle till ett antal bränder' i de kommande avsnitten.



David Granger, som är VD på Monkey, sa: ”Vi har fått ett antal nya ansikten som säkert kommer att fylla på bränsle till ett antal bränder.

Ella Willis är ny på plats i Made in Chelsea (Bild: E4)

Daisy Robins är också bekräftad för serie 13 (Bild: E4)



john lewis svart fredag ​​2019

Mimi Bouchard förväntas orsaka fyrverkerier (Bild: E4)

Den 11-delade serien kommer också att återvända till mångåriga stjärnor inklusive Jamie Laing, Mark-Francis Vandelli, The Hills-alumner Stephanie Pratt, Francis Boulle, Ollie Locke samt Josh & apos; JP & apos; Patterson och hans på/av -flickvän Binky Felstead som väntar sitt första barn tillsammans.



Och David kan inte vänta med att fånga den 26-åriga brunettskönheten under hennes graviditet på Made In Chelsea och utforska det 'spännande kapitlet i hennes liv' med publiken.

Sam Prince kommer säkert att vända på huvudet (Bild: E4)

James Sandford ser fram emot att gå med i showen (Bild: E4)

Han fortsatte: 'Vi är alla så glada över att få Chelseas första bebis i horisonten. Binky har varit med oss ​​sedan starten så vi kan inte vänta med att dela ett annat spännande kapitel i hennes liv med våra tittare. '

Jessica Woodley kommer dock inte att göra comeback till serien, även om hennes vänner och medstjärnor Georgia & apos; Toff & apos; Toffolo och Oliver Proudlock kommer att återförenas med andra castmedlemmar för att filma den nya serien.

Jess Woodley på MIC

Jess Woodley har lagt programmet (Bild: Kanal 4)

Den blonda skönheten talade tidigare om hennes avgång och sa: 'Jag filmar inte för det.

'Dörren är alltid öppen, men jag arbetar väldigt nära med Rimmel och tar mig tid att fokusera på mig själv.

- Att vara med i ett reality -tv -program var svårt. Det tar mycket tid och är mentalt utmanande. Det är bra att återansluta till den verkliga världen.

Se Även: