Love Islands Tommy Fury tipsar om att föreslå Molly-Mae Haag 'ganska snart' i ett sött inlägg

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Love Island

Love Islands Tommy Fury tipsar om att föreslå Molly-Mae Haag 'ganska snart'(Bild: INSTAGRAM)



Tommy Fury har föreslagit att han snart kommer att föreslå Molly-Mae Haag & apos; efter att fans uppmanat realitystjärnan att ställa frågan.



Den 22-årige tidigare Love Islander, som träffade sin flickvän på ITV2-showen 2019, föreslog att han var mycket öppen för tanken att ta deras förhållande till nästa nivå inom en snar framtid.



Som svar på frågor från hans fans avslöjade Tommy att många människor har frågat honom om när han skulle ge henne en förlovningsring.

faye brookes coronation street

I inlägget på sociala medier svarade realitystjärnan med ett flin på läpparna när han fick frågan: 'När sätter du en ring på den?'

Tommy Fury retade att han skulle kunna föreslå & apos; ganska snart & apos; till Molly-Mae Hague

Tommy Fury retade att han skulle kunna föreslå & apos; ganska snart & apos; till Molly-Mae Hague (Bild: INSTAGRAM)



Tommy sa att han kanske kommer att göra det någon gång mycket & apos; snart & apos; som ett ökande antal fans uppmuntrar lovebirds att ta språnget.

Molly-Mae och Tommy har varit på moln nio ända sedan de träffades i villan.



hayden panettiere wladimir klitschko

Paret har varit oskiljaktiga sedan dess och flyttade snabbt ihop efter realityshowen.

Det är förvisso inte första gången som paret antyder bröllopsklockor och precis tidigare i månaden skickade Molly-Mae sociala medier i smält när hon debuterade sitt & bröllopshår & apos ;.

Det verkar som att paret har skämtat om att ha fått ett par tillfällen i år, och hon kallade också nyligen Tommy för sin 'make' i en TikTok -video.

Vid ett tillfälle knäpptes Tommy på sig vad som såg ut som en ring på fingret, vilket tvingade Molly-Mae att återigen förneka att det var något i det.

Under en live -frågestund sa hon till fansen: 'Tycker ni verkligen att vi kommer att meddela er att vi är förlovade av en lurig bild av Tommy som bär en ring? Som nej. '

Paret träffades 2019 när de dök upp på Love Island

Paret träffades 2019 när de dök upp på Love Island (Bild: INSTAGRAM)

Förutom att tala om att ett bröllop eventuellt är i horisonten, har paret också berört ämnet att bilda familj i framtiden också.

I en annan frågestund berättade Tommy för sina följare att han var öppen för tanken på att få barn ganska snart & apos; men tillade att det var en konversation att ha med Molly-Mae.

'Jag är inte personen att ställa den frågan till', sa han då. 'Jag skulle vilja ha dem förr snarare än senare men kanske du borde gå och fråga det till fru.'

Molly-Mae fick sedan en parkeringsbiljett

Paret har varit på moln nio sedan de träffades (Bild: INSTAGRAM)

Paret har tidigare talat om äktenskap och barn

Paret har tidigare talat om äktenskap och barn (Bild: mollymaehague/Instagram)

1020 ängelnummer betydelse

Tidigare bekräftade Molly-Mae att hon verkligen hoppas kunna bilda en familj med Tommy i framtiden.

'[Äktenskap och barn] är två saker som snart kommer att hända, förhoppningsvis. Men när jag säger & snart; så menar jag inte nästa vecka! sa hon till sina fans tidigare.

Se Även: