Folk undrar varför Lowri Turner 'LYG' om hur många barn hon fick på The Wright Stuff -utseendet

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Hon har varit en vanlig paneldeltagare i morgonchattprogrammet, The Wright Stuff, men i morse förvirrade nutritionisten och hypnoterapeuten Lowri Turner tittarna med en kommentar hon gjorde.



Eller, ännu viktigare - en kommentar hon gjorde inte göra.



Tv -personligheten framträdde på programpanelen på tisdag morgon och tycktes glömma att hon födde tvillingar 2014 - när hon talade om att 'avbryta julen' för sina 'tre barn - 17, 14 och 10'.



Och tittarna på Channel 5 -showen var snabba med att upptäcka utelämnandet och tog sig till forumet Mumsnet att uttrycka sin förvirring.

(Bild: Kanal 5)

Chatten öppnades med en användare som sa: 'Såg henne på Wright -grejerna i morse och hon sa att hon hade 3 dc [älskade barn] 17, 14 och 10.



'Jag tror att jag måste bli tokig för jag kommer säkert ihåg att hon var gravid med tvillingar för ungefär 5 år sedan och pratade om dem efter förlossningen. Är detta ett falskt minne? Förlorar jag tomten? [sic]'

Enligt hennes Wikipedia -sida har Lowri varit gift två gånger och har fem barn; två med sin första man Paul Connew och en dotter med den andra maken Nicol Batra.



Det står också att hon födde tvillingar 2014.

Det blev lite hett när användarna av forumet går fram och tillbaka om Lowri, 52, var en surrogat, eller om hon gav upp dem för adoption, eller om hon helt enkelt vill hålla dem borta från rampljuset - och mer viktigare, kanske, om något av det spelar någon roll.

En kommentator tillade: ”Jag är glad att det inte bara är jag som undrat över det här! Hon var definitivt höggravid med tvillingar på Wright Stuff för några år sedan, när hon var cirka 50.

VM-väggdiagram ladda ner

(Bild: Kanal 5)

'Hon skämtade till och med om att' få ut dessa två '. Då sades aldrig någonting mer, inga tidningsaffärer, inget vidare omnämnande av dem någonstans.

'Jag undrar om hon var en surrogat för någon annan? Hoppas verkligen att inget hemskt hände. '

Medan man tyckte att hela konversationen var olämplig och sa: 'Jag kan tänka mig att om hon hade tvillingar, men aldrig talar om dem, finns det en bra anledning till det, och denna spekulation är ganska osmaklig ...'

Intressant nog postade hon på Twitter 2014 och tackade välvilliga efter att graviditeten tillkännagavs i februari 2014 på The Wright Stuff.

Visst räcker det knappast med att avsluta det här utredningsärendet - och vi är säkra på att forumet kommer att värma upp med kommentarer denna kväll - men den här detektiven är redo att hänga upp sin fedora en dag till.

NEWSAM Online har kontaktat Lowris representanter för kommentar.

Se Även: