London fotbollsklubbar: Hem är där hjärtat är (ibland)

Rad Zed

Ditt Horoskop För Imorgon

Spurs är desperata efter en förändring, West Ham kommer snart att köra sina tillhörigheter till Olympiastadion och Charlton kan bara inte lösa sig; men var ringer Londonklubbarna hem?



Den här kartan visar hur & apos; home & apos; har skiftat för varje lag - vissa oftare än andra.



Woolwich Arsenal började sitt liv söder om floden vid Manor Ground 1886. Efter en kort stund på Invicta -marken i närheten gjorde de 10 milsresan till Highbury (släppte & apos; Woolwich & apos;) under processen och fortsatte att spendera nästa 93 år där.



Charlton Athletic har varit här, där och överallt sedan de började på Siemens Meadow, 'en bit av grov mark vid Themsen' 1905. Med åtta & apos; hem & apos; till deras namn hade Addicks ett år på West Hams Upton Park och Palace Selhurst Park innan de äntligen återvände till dalen.

Ett tag kunde Millwall inte bestämma vilken sida av floden som skulle lägga huvudet. Från och med norr om Themsen 1885 spelade lejonen på fyra olika arenor innan de hoppade söderut till grottan.

Fulham är Londons största sällskap - trots att de tillbringat över 100 år på Craven Cottage. Innan de bosatte sig där hade de ett år här, ett år där och spelade sin fotboll på inte mindre än 12 olika arenor.



Och det enda av huvudstadens stora lag som aldrig har flyttat? Klubben som inte har någon historia. Ta det, Chelsea hatare ...

Se Även: