Lily Allen tårar, blinkar kameltå och ägnar F *** You åt FIFA: s president på Glastonbury

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Lily Allen blir helt rosa på Glastonbury Visa galleri

Lily Allen kompenserade förlorad tid på Glastonbury ikväll med en allvarligt sexig och otroligt kontroversiell prestation.



stacey dooley och kevin

Sångerskan försenades med en halvtimme på grund av elektriska stormar - som tvingade Rudimental att klippa av deras set kort - så fick rusa igenom hennes låtar.



Men det spelade ingen roll, för hon lyckades fortfarande twerk mot några gigantiska mjölkflaskor, blinka kamel tå, skaffa en wedgie och ägna F *** You åt FIFA: s president Sepp Blatter.



Så sammantaget en lyckad kväll.

Stjärnan sparkade igång saker i en gigantisk puffad guldklänning och liten rosa korsettöverdel - och vi började undra om det innebar en allvarlig brist på ben.

Lily på Glasto

Wowzers (Bild: Getty)



Men vi behöver inte oroa oss, eftersom Lil snart tog bort allt för att avslöja ett allvarligt kort rosa nummer - som matchar hennes nya flerfärgade hår.

All den knicker som blinkade var helt avsiktlig, för hon sa halvvägs genom showen: 'Är min kameltå verkligen utbredd?'



JA.

Men det var allt en listig plan vi är säkra på, för hon lyckades visa upp sina tonade ben och den lilla midjan av henne maximalt.

Stjärnan dansade runt en rad gigantiska mjölkflaskor på scenen, och twerked henne från ena sidan till den andra på ett sätt som kan göra Miley Cyrus till skam.

Rysare (Bild: Getty / Rex)

Men det mest chockerande ögonblicket av allt kom när Lily tillägnade sin berömda hit F *** You till FIFA: s president Sepp Blatter.

sinead o'connor med hår

Ja verkligen.

Stjärnan började med att berätta för publiken: 'Jag var orolig för att det skulle komma i konflikt med ett England -spel i VM ... Men det hände inte.'

Hon tillade: 'Inte bara för att vi är sjuka, men jag tror att det förmodligen finns lite korruption.

'Den här nästa låten är tillägnad möjligen en av, faktiskt inte den mest korrupta men irriterande korrupta personen som finns i världen, Sepp f *** ing Blatter you c ***.'

Vi trodde att det kan ha gått till Twitter -rivalen Katie Hopkins, men helt klart inte.

Följ alla liveuppdateringar här.

Se Även: