Personliga stylister online som inte kostar förmögenhet har testats för att se om de fungerar

Högmode

Ditt Horoskop För Imorgon

Kan online stylingwebbplatser verkligen hitta bitar som fungerar för dig?



Bakom varje coiffured, välskött, designerklädd stjärna står en stylist vars talanger kan tjäna dem £ 4 000 per dag.



Och en gång i tiden kunde vi bara de dödliga bara drömma om att ha ett eget modehjärna.



Men allt som förändras när en amerikansk trend för online -stylister kommer hit.

Pop några detaljer om din storlek tillsammans med dina stilpreferenser och cyberkunder gör resten.

Även Marks & Spencer har tagit sig an lagen och tillhandahåller gratis stylister till kunderna.



Endast en handfull företag erbjuder tjänsten men en modexpert säger att det kan explodera.

Skinny jeans med hög midja £ 45, rutig dubbelknäppt kavaj £ 99 och leopardpumps £ 45 - allt från M&S (Bild: Roland Leon/Sunday NEWSAM)



drottning elizabeth drottningmamma

Patricia Davidson, författare till sju böcker om onlineshopping, sa: De är bra tjänster för människor som inte har mycket modetillit eller har små barn eller ett hektiskt jobb och lite tid för shopping.

Många stora butiker har personliga stylister i butiken som kan flytta till online och jag förväntar mig att se mer av detta i framtiden.

Med många personliga stylister som väljer utseende från brittiska butiker, kan det hjälpa den flaggande high street.

Men kan någon som aldrig har klappat ögonen på dig verkligen få dig att se en miljon dollar? Eller är det bara hype? Här testar jag fyra stora namn inom cyberstyling.

Det stora märket fashionistas

Söm Fix - stitchfix.co.uk

Grace fick fem föremål i sin låda från Stitch Fix till en kostnad av 163,19 pund (Bild: John Gladwin/Sunday NEWSAM)

Hur det fungerar: Denna amerikanska import är relativt ny här. Svara på 40 frågor online om din storlek, utseende och önskad stil.

En algoritm kommer med en garderob och sedan ger en verklig stylist en personlig touch. En låda innehåller fem föremål. Skicka tillbaka det du inte gillar. En avgift på £ 10 kan lösas in vid köp.

Vad de skickade: Warehouse jeans £ 46, Warehouse modal T-shirt £ 22, Oasis ormskjorta klänning £ 55, Mango cigarettbyxor £ 35,99, Oasis kimono £ 45. Totalt £ 163,19.

Oasis ormskjortklänning 559 kr (Bild: John Gladwin/Sunday NEWSAM)

Vad fungerade: Klänning med ormtryck är trendig. Warehouse T-shirt är praktisk och bekväm. Jag hade aldrig provat en kimono, av rädsla för att de var mer morgonrock än stil uttalande. Nu är jag en konvertit.

Vad misslyckades: Jeansen var lite 80 -tal och för baggy för mig. Cigarettbyxorna var en för stor storlek men en mindre storlek hade varit perfekt.

Warehouse modal T-shirt £ 22 och Mango cigarettbyxor £ 35,99 (Bild: John Gladwin/Sunday NEWSAM)

Stil: 9/10. Värde : 8/10.

Dom: Stitch Fix arbetar med brittiska toppmärken inklusive Whistles, Oasis och Warehouse så att du vet vilken typ av kläder du får. Deras val tvingade mig att tänka om min vanliga stabila stil.

High Street -uppfinningen

Prova tisdag - trytuesday.com

Mark och Spencers fullständiga redigering kostar £ 617 (Bild: Roland Leon/Sunday NEWSAM)

Hur det fungerar: Detta är Marks & Spencers satsning på cyberstylingens värld, som används av cirka 340 000 människor. Tekniken samlar in användarnas information för att para dem med en verklig stylist som bygger en månadsvis redigering. Utseendet mailas till kunden som kan köpa och skicka dem till sin lokala butik. Det är gratis och det finns ingen prenumeration.

Kattungehälar £ 35, maxiklänning i bomullsskjorta £ 45 och läderjacka £ 249 - alla M&S (Bild: Roland Leon/Sunday NEWSAM)

shappi khorsandi christian reilly

Vad de skickade: Kattungehälar £ 35, örhängen £ 12,50, skinny jeans med hög midja £ 45, rutig dubbelknäppt kavaj £ 99, läderväska £ 39,50, leopardpumps £ 45, läderjacka £ 249, maxiklänning i bomullströja £ 45, kedjehalsband £ 17,50, spetsinsats topp 29,50 kr. Totalt £ 617.

Vad fungerade: Jeansen ser bra ut med den feminina blusen med spetshals och en maskulin jacka skärpte den. Skorna var fantastiska men jag tyckte att smyckena var för mycket.

Vad misslyckades: Jag älskade bomullsklänningen på galgen kändes som om jag hade en gravidklänning. Jag såldes inte heller med den tunga sömdesignen på lädercykeljackan.

Styling: 7/10. Värde : 7/10.

Dom: Jag kommer aldrig att se ut som M&S ambassadör Holly Willoughby, men Try Tuesday öppnade mina ögon för vad butiken erbjuder. Vissa artiklar var dyra men av god kvalitet.

Det europeiska alternativet

Lookiero - lookiero.co.uk

Lookeiros totala var £ 206,86 plus en avgift på £ 10 för stylingtjänsten (Bild: John Gladwin/Sunday NEWSAM)

Hur det fungerar: Spanskbaserat onlineföretag-som lanserades i Storbritannien förra året-löser ditt utseende genom ett online frågeformulär och en personlig stylist. Månadsvis, varannan månad eller på begäran är leverans och retur gratis. Det finns en avgift på £ 10 för varje beställning för att täcka stylingkostnader.

Vad de skickade: French connection jeans £ 75, IKKS T-shirt £ 54,90, Freequent jacka £ 22,49, Lindex rosa skjorta £ 22,49, Vila svart klänning £ 32. Totalt £ 206,86

French connection jeans 75 £, IKKS T-shirt £ 54,90 och Freequent jacka £ 22,49 (Bild: John Gladwin/Sunday NEWSAM)

Vad fungerade: Du får märken som du kanske aldrig har hört - fantastiskt om du vill ha något unikt. Jag älskade de mörkblå jeansen och IKKS-t-shirten med houndstooth-jackan, även om jackan skrynkligt för lätt för mig.

Vad misslyckades: Den svarta klänningen var lite för gammaldags trots den fina skaliga urringningen. Den rosa skjortan var mer lämpad för en cirkusakt än en arbetande mamma. Och leveransen kan ta över en vecka.

Lindex rosa skjorta 229 kr (Bild: John Gladwin/Sunday NEWSAM)

Stil: 7/10. Värde: 7/10.

är steve wright gift

Omdöme: Ett bra alternativ om du älskar europeisk stil eller letar efter något speciellt som ingen annan kommer att bära.

Den självständiga

Stylister - stylistas.co.uk

En stilbox kostar £ 99 - plus allt du behåller medan online styling kostar £ 18 i timmen (Bild: Darren Casey)

Hur det fungerar: Minst 4 000 personer prenumererar på ett gratis månatligt nyhetsbrev. De fyller i ett frågeformulär innan delägare Noelia Santana ringer för att prata igenom gillar och ogillar. En stilbox kostar £ 99 - plus allt du behåller. Online styling kostar £ 18 i timmen. Skicka tillbaka det du inte vill.

Vad de skickade: Zara svart smokingjacka £ 59,99, Zara stickad topp £ 17,99, Zara skinny jeans £ 29,99, H&M halsduk £ 6,99, H&M -bälte £ 4,99, reserverad klänning £ 19,99. Totalt £ 139,94

Reserverad klänning £ 19,99 (Bild: Darren Casey)

Vad fungerade: Allt! Jag älskade den blommiga klänningen, som jag kan klä upp med klackar eller ner med kofta, bälte och stövlar. Eftersom jag saknade grunder skickade Noelia en mjuk vit topp och svart smoking som ekade min stil hjältinna Robin Wright

när är v festival 2017

Vad misslyckades: Paret har inte ekonomin för stora företag som kan erbjuda lådan till ett minimalt pris eller gratis.

Zara svart smokingjacka £ 59,99, Zara stickad topp £ 17,99, Zara skinny jeans £ 29,99 och H&M halsduk £ 6,99 (Bild: Darren Casey)

Styling: 9/10. Värde: 8/10.

Dom: Fantastiskt och snyggt urval av kläder att ha på sig året runt. Missade högsta betyg bara för att tre artiklar var från samma butik.

Graces dom

Om du, precis som jag, är mer Worzel Gummidge än modedrottning är det definitivt värt att ge online stylists tjänster ett försök.

Min bästa vän Emily lyckas svänga utan problem medan jag trillar längs och ser ut som en bruten kudde. Men nu är hjälpen till hands.

Gå till Lookiero om du letar efter något annat. Stitch Fix är perfekt för dem som älskar en trend och jag skulle rekommendera Estilistas om du har lite extra pengar och letar efter en ännu mer skräddarsydd tjänst.

Prova tisdag är fantastiskt för inspiration. Det är den enda del-cyber-del-mänskliga tjänsten som är gratis så det finns inget att förlora och mycket att vinna.

Se Även: