Lidl säljer en uppvärmd hundsäng för £ 25 i vinter

Lidl

Ditt Horoskop För Imorgon

Håll honom varm i vinter



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Om du är orolig för att hålla din valp varm i vinter har Lidl just lanserat en genial ny hundsäng som lovar att hålla din pooch den perfekta temperaturen året runt.



madeleine mccann åldras nu

Den erbjuder maximal komfort för husdjur, den består av en seriöst skön kudde 'med extra vaddering', och kan också värma upp eller kyla ner din hund, beroende på vädret.

Den smarta sängen fungerar genom att reflektera din hunds värme tillbaka till sängen, hålla dem varma när de sover, utan behov av filtar eller slå på värmen på natten.

När det gäller sommarmånaderna, när du vänder kudden, har du en svalkande sida, som fungerar genom att dra värmen bort från din mutts kropp för att hjälpa till att sänka temperaturen.



En enorm fluffig kudde med självuppvärmande egenskaper

som sköt stuart i eastenders

Den uppvärmda hundsängen finns tillgänglig från och med idag och finns mitt i Lidl -gången, från och med nu tills lagren tar slut.



Tyvärr finns den bara i butik på Lidl, och inte online, även om vi har upptäckt några mycket liknande produkter någon annanstans på internet.

Till exempel kan du få en självuppvärmande husdjurssäng på Amazon för £ 8,95, med samma reflekterande termiska kroppsvärmeteknik, samt en snygg quiltad version från Pets At Home, mellan £ 40 och £ 60.

brittny ward jenson knapp

Amazon säljer en liknande säng - även om den inte ser lika lyxig ut som Lidls

Läs mer

Mer om stormarknader
Tesco lanserar veganzoner i butiker Cadbury skapar chokladorange Twirl M&S julserie Saltad karamell Baileys är här

Den passar även alla hundar i storlek L90 x B60 x H24 cm, och om du behöver tvätta den rekommenderar Lidl att göra den för hand.

Lidl har över 700 butiker över hela landet och är möjligen den enda stormarknaden som säljer en sådan vara just nu, eftersom vi inte kan hitta något liknande hos Aldi och Tesco et al.

Se Även: