Läckt Strikt jul -specialresultat retar upp 'rensade' fans

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Strictly Come Dancing -fans har blivit rasande och rensade efter att resultatet av julspecialen läckt ut på nätet

Strictly Come Dancing -fans har blivit rasande och rensade efter att resultatet av julspecialen läckt ut på nätet(Bild: BBC)



Strictly Come Dancing -fans har blivit rasande och rensade efter att resultatet av julspecialen läckt ut på nätet, tre veckor innan det sändes på TV på juldagen.



Irriterade Strictly Come Dancing -fans har blivit chockade efter att resultatet läckte ut på sociala medier på onsdagskvällen och har tagit sig till Twitter för att meddela sin frustration.



Det festliga avsnittet, som har tidigare tävlande som Gemma Atkinson och Mark Wright, spelades in på tisdagen och vinnaren avslöjades smygande i Strictly spoilers.

NEWSAM Online vet vem som har lämnat serien men kommer inte att förstöra resultatet för tittare som vill se det på juldagen.

Strictly Come Dancing -fans har blivit rasande efter att resultatet av julspecialen läckt ut på nätet

Strictly Come Dancing -fans har blivit rasande efter att resultatet av julspecialen läckt ut på nätet (Bild: BBC / Ray Burmiston)



Flera fans av serien klagade över att festspecialen nu var & förstört & apos; och stönade att & apos; folk bryr sig verkligen inte om andra & apos; i svidande sociala medier.

En arg användare avslöjade: 'Jag försökte undvika att se vem som vann #strikt Julspecial, fram till själva dagen.



'En dag in och någon förstörde det bara med sitt val av ord, trots att de inte sa namnet ... Jag är fortfarande sugen på att se allt.'

Medan en annan kommenterade: 'Om det är sant är jag så glad över vinnaren av #Strikt Julspecial. Jag hoppades på det resultatet. '

En annan fan skämtade om verkligheten av det läckta resultatet och skrev: 'Glöm inte om du är rädd för julspecialspoilern - det finns hjälpgrupper som hjälper dig med traumat.'

Flera fans av serien klagade över att festspecialen nu var & förstört & apos; och stönade att & apos; folk bryr sig verkligen inte om andra & apos;

Flera fans av serien klagade över att festspecialen nu var & förstört & apos; och stönade att & apos; folk bryr sig verkligen inte om andra & apos; (Bild: PA)

ant middleton nettovärde

Samtidigt verkade andra användare mer arga när de tjatade om att folk måste tänka innan de twittrar.

En fan verkade skeptisk till de läckta resultatavsikterna och skrev: 'Någon som inte ens följer mig bestämde sig för att medvetet förstöra julshowen för mig!'

En annan kommenterade: 'Kollade precis under tweetern med strikt spoiler och wow folk bryr sig verkligen inte om andra, de nämner fullt ut proffets eller kändisens namn.'

Nya rapporter hävdade att Strictly Come Dancing -tävlaren Michelle Visage delade vinnaren på Instagram men raderade den

Nya rapporter hävdade att Strictly Come Dancing -tävlaren Michelle Visage delade vinnaren på Instagram men raderade den (Bild: BBC/Ray Burminston)

Tidigare under dagen hävdade många rapporter att den tidigare Strictly Come Dancing -tävlaren Michelle Visage, 51, delade vinnaren av den kommande Strictly Come Dancing Julspecial på Instagram men tog snabbt bort den.

RuPauls Drag Race -domare rapporteras ha läckt resultatet avsiktligt, enligt Solen , efter att hon blev fråntagen att uppträda på livesturnén.

En tittare på Twitter verkade upprörd över Michelles borttagna Instagram.

De skrev: 'Kan inte tro att jag försökte undvika de strikta julspoilrarna tills det sänts för vinnaren att läcka ut på michelles instahistoria.'

Strictly Come Dancing & s julspecial kommer att återvända till sex stjärnor från tidigare serier för en festlig extravangza

Strictly Come Dancing & s julspecial kommer att återvända till sex stjärnor från tidigare serier för en festlig extravangza (Bild: BBC / Ray Burmiston)

Strictly Come Dancing & s julspecial kommer att återvända till sex mycket älskade stjärnor från tidigare serier för en festlig extravangza.

itv coronation street spoilers

Sprinkla lite julglitter på dansgolvet i år inkluderar Debbie McGee och Chizzy Akudolu.

Damerna får sällskap av Mark Wright, Joe Sugg och Richard Arnold.

Tidigare finalist Gemma, som har fått en bebis med professionella Gorka Marques sedan hon dök upp i serien 2017, sa att hon inte kan vänta med att komma igång.

Var och en av de sex paren kommer att utföra en julinspirerad rutin i ett försök att koras till julmästare 2019.

Programmet är värd av Tess Daly och Claudia Winkleman och skulle inte vara komplett utan den vanliga festliga fyran på domarpanelen

Programmet är värd av Tess Daly och Claudia Winkleman och skulle inte vara komplett utan den vanliga festliga fyran på domarpanelen (Bild: BBC/Matt Holyoak)

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

Programmet var värd av Tess Daly och Claudia Winkleman och skulle inte vara komplett utan den festliga fyran på domarpanelen: Craig Revel Horwood, Motsi Mabuse, Bruno Tonioli och domare Shirley Ballas.

Domarna kommer att vara beredda att göra varje par och sprida lite glädje, men det kommer att vara upp till studiopubliken att rösta på vilken dansduo som kommer att vinna Strictly Come Dancing Christmas Special 2019 och lyfta den berömda Silver Star -pokalen.

*Strictly Come Dancing Christmas Special kommer att sändas på BBC One på juldagen.