Lady Lucans son 'applåderar' valet att avskärma sina barn från testamentet och lämna pengar till välgörenhet

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

Son till Lady Lucan har sagt att han & apos; applåderar & apos; hans mammas beslut att klippa ut sina barn ur hennes vilja.



Veronica, Dowager grevinnan av Lucan, lämnade sina pengar till bostad för välgörenhet Shelter efter att ha blivit avskild från sina tre barn i mer än 30 år.



Hennes son George Bingham verkade välkomna flytten när han avslöjade att hans mamma bodde hemma hyresfritt 'under senare delen av hennes liv' under en överenskommelse som träffades av honom och hans två systrar.



Han berättade för The Londoner: 'Jag applåderar mammas beslut att göra ett arv till Shelter, en fantastisk och värdefull välgörenhet.

'Jag skulle också vilja att det noterades att egendomen som Lady Lucan bodde i Belgravia stod till förfogande för henne hyresfri under senare delen av hennes liv enligt ett avtal med familjeförtroendet och inte utgör en del av hennes personliga egendom.

'Detta arrangemang infördes av mina systrar och jag.'



George Bingham sa att han & apos; applåderar & apos; hans mammas beslut (Bild: )

Bingham, enda son till den ökända brittiska aristokraten Lord Lucan, och hans fru Anne-Sofie Foghsgaard (Bild: AFP)



80-åringen dödade sig själv i sitt hem i Belgravia i London genom att ta en drink med drycker och droger efter att ha självdiagnostiserat sig med Parkinsons sjukdom.

Hon dog ensam i huset där hennes försvunna aristokratmaka försökte döda henne för mer än fyra decennier sedan.

Lady Lucan hade varit främmande för sina tre barn - Frances, 52, George, 50 och Camilla, 47 - i mer än 30 år och hade aldrig träffat sina fem barnbarn.

Lady Lucan dog 80 år gammal i september förra året (Bild: REX/Shutterstock)

Den här veckan framkom det att hon inte lämnade något åt ​​sin familj, i stället lämnade alla sina ägodelar till en hemlös välgörenhet, avslöjad för att vara skydd.

Dottern Camilla Bloch, en QC, sa Daily Mail : 'Mamma överlämnade sitt gods till den hemlösa välgörenhet, skydd.'

En talesperson för välgörenhet sa: ”I en tid då över 300 000 människor i Storbritannien saknar hem är vi otroligt tacksamma för det stöd vi får.

'Intäkterna från Lady Lucans egendom kommer att hjälpa Shelter att fortsätta bekämpa dåliga bostäder och hemlöshet.'

Lord Lucan med sin fru Veronica

Lord Lucan med sin fru Veronica

Den 80-årige kroppens kropp hittades av polisen som tvingade inträde i fastigheten i Belgravia, centrala London, i september förra året efter att farhågor väcktes.

Veronica, Dowager grevinnan av Lucan, hade rapporterats försvunnen av en vän efter att hon inte visade sig för sin dagliga promenad i Green Park.

Trots deras olikheter hyllade familjen en varm hyllning till den 'modiga' och 'oförglömliga' kvinnan.

Lady Lucans främmande son George Bingham och hans fru Anne-Sofie Foghsgaard (Bild: AFP)

I ett uttalande sa de: 'Veronicas barn och hennes systrar är djupt bedrövade över nyheterna och omständigheterna om hennes död.

'Även om Veronica avbröt relationerna med sin familj på 1980 -talet och fortsatte att avböja kontakten med dem ända fram till hennes död, minns de alla kärleksfullt och med beundran.

'Hon hade ett skarpt sinne, och när hon talade det gjorde hon det vältaligt.

'Hon var modig och ibland upprörande med en busig humor.

Hon var vacker och under hela sitt liv skör och sårbar, kämpade som hon gjorde med psykisk svaghet.

'För oss var och är hon oförglömlig.'

Lady Lucan, Veronica Duncan 1974 (Bild: REX/Shutterstock)

Lady Lucan var en av de sista som såg Lord Lucan - den sjunde jarlen John Bingham - levande innan han blev den mest kända flyktingen i världen.

Han påstås ha dödat familjen barnflicka Sandra Rivett till döds efter att ha misstänkt henne för sin främmande fru under en bitter vårdnadskamp om deras tre barn i november 1974.

Tidigare denna månad visade det sig att Lady Lucan begick självmord genom att ta en drink med drinkar och droger efter att ha självdiagnostiserat sig med Parkinsons sjukdom.

Westminster Coroner's Court hörde att Lady Lucan skrev i sin dagbok om hur man begår självmord om hon blev skröplig och hade böcker om assisterad döende.

Lady Lucan (Bild: REX/Shutterstock)

En patolog kom fram till att hon dog av andningssvikt orsakad av en dödlig dos barbiturater och alkoholförgiftning.

Lady Lucan, som föddes i Uckfield, East Sussex, var orolig för att hon hade utvecklat Parkinsons efter att hon märkt en darrning i höger hand, tappat luktsinne, kände sig trött, orolig och led av sömnlöshet, samt blev glömsk , hörde undersökningen.

Förhandlingen, som hennes dotter Camilla deltog i, hörde hur en dagbokspost den 5 augusti förra året, ungefär sex veckor före hennes död, listade hon potentiella självmordsobjekt kopierade från fyra självmordsböcker som hittades i hennes hus.

Ett inlägg bara några veckor innan hon dog beskrev hennes misstänkta symptom, men hon hade inte fått diagnosen av en läkare, fick hon höra.

Lord Lucan blev den mest kända flyktingen i världen (Bild: PA)

Hennes vän David Davies blev orolig efter att hon inte hade setts på två dagar och missade deras vanliga möte i St James & apos; Parkera.

Han gick till Belgravia polisstation oroade sig för att hon hade dödat sig själv eftersom paret hade diskuterat assisterat självmord om de hade en dödlig sjukdom eller en degenerativ sjukdom.

Polisen upptäckte henne på andra våningen i hennes mjuka hus i nattkläder på matsalsgolvet med en omärkt flaska under kroppen.

Hon hade besökt ett Exit -möte om assisterat självmord med Davis föregående år och hon klagade också över problem med pengar.

Lady Lucan, fru till Lord Lucan, hade varit orolig för att hon utvecklade Parkinson

Lady Lucan fru till Lord Lucan (Bild: NEWSAMpix)

I ett skriftligt uttalande sa David Davies, som hade känt Lady Lucan i två år: ”Det fanns inget i hennes beteende som tyder på att något var fel.

'Även om hon trodde att hon hade Parkinson och hade en skakningar i höger hand och var orolig att hon tappade luktsinnet.

”Vi gick på en Exit -föreläsning om hur man kan hjälpa människor med en dödlig sjukdom att avsluta sina liv i fred och Dignitas nämndes.

Mysteriet kring Lord Lucans försvinnande

Lord Lucan med sin fru Veronica

Lord Lucan - den sjunde jarlen John Bingham - blev den mest kända flyktingen i världen.

Han påstås ha dödat familjen barnflicka Sandra Rivett till döds efter att ha misstänkt henne för sin främmande fru under en bitter vårdnadskamp om deras tre barn.

fa cup final tv

Hustrun till John Bingham var en av de sista som såg sin man levande innan han försvann natten till den 7 november 1974.

Lady Lucan sa vid tidpunkten för händelsen att hennes man erkände att han begick brottet och hade sagt att det var ett misstag.

Det har också rapporterats att hon tror att Lucan hoppade till sin död av en färja som lämnade Newhaven, East Sussex.

Han förklarades officiellt död av High Court 1999 men rapporterade att observationer av honom fortsatte att göras runt om i världen.

I februari 2012 hävdades det att Lucan hade flytt till Afrika.

Många teorier cirkulerade kring hans försvinnande. En teori var att Lord Lucan hade levt sitt liv som en hippy i Indien fram till sin död.

Vissa säger att han hölls att lösa av IRA eller sköt sig själv och bad att hans kvarlevor skulle matas till tigrarna i djurparken.

Hon gav intrycket av att hon var hård och var tvungen att titta på vartenda öre och klagade över att räntorna skulle stiga.

”Vi diskuterade båda hur vi skulle avsluta våra liv, men bara om vi utvecklade en degenerativ eller dödlig sjukdom eller blev beroende av andra människor.

'Men det var ingenting som tydde på att hon funderade på detta och hon verkade glad sist jag såg henne.'

Lord Lucans äktenskap med Veronica Duncan i november 1963 på Holy Trinity Brompton (Bild: NEWSAMpix)

Domstolen hörde att Lady Lucan hade gått igenom den sista redigeringen av sin självbiografi en månad innan hon dog med förlaget Pamela McCleave, som hon hoppades skulle komma ut före jul.

Rättsmedicinare Dr Fiona Wilcox registrerade en självmordsdom.

Hon sa: 'När jag överväger bevisen i det här fallet är det klart att Veronica Mary Lucan någon gång har funderat på hur hon skulle kunna, om hon skulle ta sitt liv.

'Hon deltog i ett seminarium om detta och hon hade fyra böcker och anteckningar återhämtade från scenen och handskrivna anteckningar som verkar hämtas från böckerna.

'Det framgår av hennes dagboksanteckningar i juli, augusti september, att hon ansåg att hon led av Parkinsons sjukdom, men det finns ingen formell diagnos och undersökning av hennes hjärna var normal.

”Hon hade träffat en förläggare och jag noterar att hon reste sig upp från golvet på ett illvilligt sätt, även om hon hade verkat nere.

'Det finns inga tecken på att hon lider av en psykisk sjukdom, även om hon hade klagat på ångest och sömnlöshet, vilken medicin hade ordinerats.'

Rättsmedicinare Dr Fiona Wilcox registrerade en självmordsdom till Lady Lucans död (bilden) (Bild: Rex -funktioner)

Rättegångsmedlemmaren fortsatte: 'Bevis från hennes dagbok tycktes tyda på att hon hade oro för att hon led av Parkinsons sjukdom under veckorna och månaderna fram till hennes död.

'Hon hade också valt sina sista fotografier och sista redigering av sin bok.

'Det här var en vanlig dam och träffades regelbundet med vänner dagligen i St James & apos; Parkera, äta lunch och gå till biblioteket.

'Hennes vän David Davies blev mycket orolig när han inte hade träffat henne och i parken och gick till polisstationen för att rapportera henne försvunnen.

'Han var envis vid den tidpunkten då han trodde att hon hade tagit sitt liv eftersom hon hade kunskap om självmordsmetoder. Men det sa att det inte fanns något som tyder på någon förändring av humöret i hennes fram till detta.

'Hennes livlösa kropp hittades iklädd en blå morgonrock, tofflor, med ett litet bete på pannan.

Lady Veronica Lucan hade skrivit en dagbok (Bild: NEWSAMpix)

'Patologen gav en dödsorsak på grund av andningssvikt. Detta stöddes av överbelastning av lungorna, liksom barbiturater och alkoholförgiftning.

'Nivån av barbiturater var över det normala terapeutiska intervallet och närmade sig en dödlig koncentration, vars effekter skulle ha förvärrats av alkohol.

'Det är uppenbart att det inte fanns något som tydde på någon inblandning från tredje part eller tvångsinträde eller störning eller avbrott.

'När jag överväger alla bevis som finns där med avsikt med handskrivna anteckningar som beskriver oro för hennes hälsa. Även om det inte finns någon självmordsbrev finns det dagboksinlägg där hon beskriver dessa tankar.

'Jag är helt övertygad om att självmord är den slutliga slutsatsen.'

Efter förhandlingen vägrade hennes dotter Camilla att kommentera.

Om du har drabbats av någon av frågorna i den här artikeln, för konfidentiellt stöd kan samariterna kontaktas gratis dygnet runt 365 dagar om året på 116 123.

Se Även: