Kate Middleton och William 'slutade med varandra i telefon efter att hon hoppade av arbetsmötet'

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

Kate Middleton och prins William bröt upp medan hon var på jobbet på Jigsaw efter att deras förhållande träffade en stenig fläck, hävdar en ny bok.



Det sägs att Kate ursäktade sig från ett möte för att ta ett samtal från William - då en 'hårt drickande' arméofficer som ofta upptäcktes på nattklubbar - och stängde in sig i ett rum i mer än en timme medan paret diskuterade deras framtid.



De bröt upp under samtalet men splittringen varade inte länge - de kom tillbaka igen 10 veckor senare, hävdar den kungliga biografen Robert Lacey i den nya boken Battle of Brothers.



Under dessa tre månader tyckte William att det var svårt att träffa och fick avslag av ett 'överraskande' antal unga kvinnor, och han saknade Kate och hennes familj, påstås det.

William och Kate vid en rugbymatch i februari 2007, två månader innan de sägs ha splittrats (Bild: Getty Images)

Mr Laceys bok, Battle of Brothers: William, Harry and the Inside Story of A Family in Tumult, serieras i Daglig post, innan den släpps den 15 oktober.



Den innehåller nya påståenden om Kate och Williams steniga romantik innan deras bröllop 2011, inklusive hertiginnan av Cambridge som vägrade drottningens aldrig tidigare skådade julinbjudan innan hon förlovade sig med prinsen.

Det påstås också att det uppstod en allvarlig bristning mellan bröderna William och Harry när den yngre prinsen avbildades i en nazistdräkt.



I den sista delen av serien, hävdar Lacey att William och Kate splittrades den 11 april 2007, under ett timmes telefonsamtal medan hon var tillbehörsköpare hos den Londonbaserade klädhandlaren Jigsaw.

William och Kate kyssas efter Field Game i Eton i mars 2006 (Bild: Getty Images)

Kate och William på examensdagen vid St Andrews University i juni 2005 (Bild: Familjen Middleton)

Den blivande hertiginnan, då 25, ursäktade sig från ett möte och gick in i ett rum för att vara utom hörlurar från andra köpare.

Mr Lacey skriver: ”Hon stängde dörren i mer än en timme. När hon kom ut var hon singel.

'Den personen fick meddelandet snabbare än han eller någon annan förväntade sig. Till en början hade William svårt att träffa dating, när ett överraskande antal unga kvinnor från hans krets slog ner honom platt.

Läs mer

Kate Middleton, hertiginna av Cambridge
Queen hade & apos; allvarlig oro & apos; om Kate Kate innan hon var kunglig Hur Kate firar sina födelsedagar Kate kan få en ny titel när Queen dör

'De kunde sussa ut sanningen om var hans hjärta låg, även om han själv inte kunde.'

Boken hävdar att William, då en 24-årig arméofficer, saknade familjen Middleton, inklusive besök hos hans framtida svärföräldrar & apos; hem i Bucklebury, Berkshire.

är plikten verklig

Han 'moderades' av Kate & apos; s mamma Carole, och hennes pappa Michael 'kunde ge ett bättre öra för förtroende, i vissa frågor, än prins Charles', hävdas det.

Kate, då 24, ses i Chelsea, västra London, i november 2006 (Bild: Rex -funktioner)

Kate och William började prata i telefon igen, och bara tio veckor efter telefonsamtalet sågs de kyssas på en fest i Bovington, Dorset.

En vän berättade författaren att William '' inte har slutat vänta efter Kate '' sedan det uppbrottet och insisterar på att hon är det bästa som någonsin hänt honom.

Battle of Brothers hävdar också att hertiginnan av Cambridge vägrade en inbjudan från drottningen att delta i en kunglig jul innan hon förlovade sig med William.

Lacey skrev att monarken utfärdade sin första inbjudan till en oregistrerad partner för familjens traditionella jullunch till Kate 2006.

Missa aldrig ett kungligt ögonblick

Hertig och hertiginna av Cambridge årsdag bilder

Håll dig uppdaterad med alla de senaste nyheterna från drottningen, Charles, William, Kate, Harry, Meghan, George, Charlotte, Louis, Archie och resten av familjen.

Vi skickar de bästa kungliga nyheterna direkt till din inkorg så att du aldrig behöver missa någonting. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Men den då 24-åringen tackade nej till den historiska begäran, enligt Laceys bok.

Han skriver att Kate 'skulle åka till Sandringham på juldagen först när hon var förlovad och hade en ring för att bevisa det'.

Paret förlovade sig i oktober 2010 och de knöt knuten i april 2011, fyra år efter att de ska ha splittrats över telefonen.

Deras första son, prins George är nu sju och föddes i juli 2013. Prinsessan Charlotte, fem, kom i maj 2015 och Cambridge yngsta barn, prins Louis, nu två, föddes i april 2018.

Kate deltar i en välgörenhetspolomatch i Richmond i juni 2006 (Bild: Getty Images)

Mr Laceys bok har också hävdat en allvarlig bristning som utvecklats mellan William och Harry år innan Meghan kom in i den yngre brorns liv.

Svaret på den nazistiska kostymhändelsen 2005 fick Harry att ompröva sin äldre brors engagemang och de olika behandlingarna av paret.

Lacey skrev också att drottningen kände att hertigen och hertiginnan av Sussex var 'oregelbundna och impulsiva' när de lämnade kungafamiljen.

Och William sades vara så upprörd över sin brors beteende att han vägrade äta tillsammans med Harry ensam inför ett toppmöte med deras mormor på höjden av imbroglio som omger Sussexes & apos; beslutet att avgå.

Boken påstår också:

nytt arsenal kit puma

- Kungafamiljen 'hoppade galet' över Harry och Megans varumärke för Sussex Royal -produkter och tjänster, som betraktades som en 'kommersialisering av kronan'.

- Drottningen, Charles och William rådfrågades inte om de flera rättsliga åtgärder som paret vidtagit mot media.

- En 'mäktig valkrets' inom familjen kände att Meghan intervjuade med ITV: s Tom Bradby under förra årets turné i Afrika, där hon beklagade sitt liv, visade en 'bisarr tondövhet' och var 'oerhört självgod' '.

Kensington Palace vägrade att kommentera.

Se Även: