Bästa Black Friday -erbjudanden 2018 - gratis Netflix med O2 och £ 60 Nespresso -maskiner

Svart Fredag

Ditt Horoskop För Imorgon

Black Friday är känt för sina fynd - men du måste sortera det goda från det vilseledande(Bild: Getty)



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Black Friday -veckan är officiellt här, vilket innebär att butiker runt om i landet plötsligt har sänkt sina priser för att erbjuda det billigaste priset.



Från bärbara datorer, till smarta hemapparater till magnumer av Prosecco, vi har letat igenom erbjudandena i flera veckor nu-och tillsammans med massor av mindre än imponerande 10% rabatter, har vi också sett några seriöst anständiga rabatter.

idéer för familjequiz

Så vi har bestämt oss för att avrunda våra allra bästa Black Friday -erbjudanden nedan, från spel till billiga flyg.

Orolig för att köpa för tidigt? Varumärken som t.ex. Currys ge en garanti för att deras priser inte kommer att sjunka ytterligare mellan nu och faktiskt Black Friday, och om de gör det kan du få tillbaka dina pengar.



Under tiden gillar sådana John Lewis och AO.com har ett prismatchningslöfte, om du skulle upptäcka det billigare någon annanstans.

Bästa tidiga Black Friday -erbjudanden

Sex månader gratis Netflix med O2

Netflix (Bild: Bloomberg)



Även om det inte nödvändigtvis är ett Black Friday -erbjudande, har O2 just meddelat ett stort erbjudande: när du köper en telefon på en 25 GB+ taxa, eller en surfplatta, dongle eller 12 månaders SIM på en 15 GB+ taxa, du får en sex månaders gratis Netflix -prenumeration.

Efter det måste du komma ihåg att avbryta det, annars kostar det £ 7,99 per månad.

Acer bärbar 11,6 -tums pekskärm, £ 169,97 (var £ 219,97)

Den bästa bärbara affären vi upptäckte

Med ett anständigt 4 GB RAM -minne är den viktigaste försäljningsargumentet med den här bärbara datorn att den också konverteras till en surfplatta, vilket gör det till det perfekta alternativet för bärbara användare som bara vill surfa på internet, titta på saker och ibland skriva ett dokument.

Dessutom är det också pekskärm, vilket betyder att det i huvudsak är en kraftfull surfplatta, men med ett tangentbord anslutet för att göra det till en bärbar dator när det behövs. Affären är från Laptops Direct, eftersom samma bärbara dator fortfarande är prissatt till £ 209 på Currys och £ 209,99 på Argos just nu.

1 TB PS4 med Fifa 19, £ 224,03 (var £ 279,03 - spara £ 55)

Detta är ett utmärkt erbjudande - men se upp för förpackningen

Säljs för närvarande kl SPEL och Mycket för £ 299,99 - detta är en seriös rabatt på den vanliga prislappen. Men eftersom detta är en del av Amazons lagerförsäljning (du kan för närvarande få 20% rabatt Lagerlager), förpackningen blir lätt skadad.

Beskrivs som & apos; Like New & apos;, objektet kommer i originalförpackning men det kommer att skadas, så gå inte in för att packa in det för någon som (av någon udda anledning) blir förolämpad av den framtidsutsikten.

Ring dörrklocka bunt, £ 199

Det finns några seriösa pengar av i den här paketaffären

Smarta hemfanatiker använder utan tvekan Black Friday som en tid för att fylla på alla de nya produkter som de har längtat efter ett tag. Och om du inte redan är involverad i den smarta dörrklockans besättning, kan det vara dags att gå med nu AO.com har lanserat en otrolig paketaffär om säkerheten.

Förutom din vanliga Ring Doorbell kommer du också att få Ring Smart Spotlight -kameran, allt för £ 199 totalt. För att sätta det i perspektiv har utomhuskameran ensam snittats till £ 149,99 för Black Friday (var £ 199,99), medan själva dörrklockan är £ 89 på Currys just nu.

40% rabatt på ALLA flygningar kl WOW Air

Flyg från London Gatwick avgår två gånger dagligen till Keflavik, Island, med dagliga förbindelser till USA och Kanada (Bild: AFP)

Även om detta erbjudande faktiskt inte kommer att gälla förrän den 26 november, när det gäller att boka semestrar, desto mer märker ju bättre, så vi trodde att vi skulle ge dig chansen att få en rabatt tidigt.

För Cyber ​​Monday erbjuder WOW air 40% av ALLA flygningar till sina 35 destinationer i Europa, Amerika och Kanada, vilket gör flygresor till Island och USA ännu billigare.

Använd bara kampanjkoden WOWCYBERMONDAY som gäller på utvalda datum för returresor från London Gatwick till Island och därefter, för resor mellan november 2018 - 10 april 2019.

änglar nummer heliga skriftlärda

Erbjudandet gäller för bokningar som görs mellan 00:01 (GMT) 26 november - 23:59 (GMT) 28 november 2018.

Amazon Fire TV Stick 4K Ultra HD, £ 34.99 (var £ 49.99)

Den nya Fire Stick med 4K är till och med till försäljning

Den senaste Amazon Firestick (som har 4K -funktioner) har blivit föremål för prissänkningar denna Black Friday, så att du kan ansluta din telefon till resten av ditt smarta hem. Du kommer att behöva ha en Amazon Alexa dock (eller åtminstone en prick) för att få det att fungera.

Om du inte har en Echo Dot än kan du få den nya 3: e generationens prick i ett paket med Firestick för £ 59,98 totalt.

Gratis Nintendo Switch med utvalda EE -telefoner

EE ger bort en spricka av en freebie (Bild: Internet okänd)

Om du trodde att du skulle behöva välja mellan en ny telefon och en ny spelkonsol denna Black Friday, visar det sig att du har fel, eftersom EE har lanserat en mycket imponerande freebie -giveaway.

Även om det bara fungerar på utvalda telefoner delar EE ut gratis Nintendo Switch konsoler (värt 240 £) med några av sina månadslöneavtal.

karim benzema sexband

Telefoner som finns i erbjudandet inkluderar Huawei P20 Pro, Huawei Mate 20, Huawei P20 Lite, Nokia 3.1 och Nokia 7.1.

Läs mer

Bästa Black Friday -erbjudanden för 2020
Bästa erbjudanden Mode Smartphones TV

Nespresso Inissia, £ 59,99 (var £ 89,99)

Den billigaste Nespresso vi kunde hitta

Om du letar efter en billig kaffemaskin med kapsel denna Black Friday, upptäckte vi detta fynd från Nespresso kl. Curry & apos; s.

Med 30 £ rabatt det är vanligt 89,99 £ prislapp, ingen annan har fått rabatten ännu, med alla andra på high street fortfarande säljer dem för £ 89,99 eller mer som t.ex. Argus, Amazon och Nespresso sig.

Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vilket innebär att vi kan få provision på försäljning av produkter eller tjänster vi skriver om. Denna artikel skrevs helt oberoende, se mer information här.

Se Även: