Kate Middleton i förlossning idag: namnförslag för kunglig bebis 3, födelseplan och alla detaljer

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

Kate Middleton blev i dag inlagd på sjukhus i förlossning när hon förbereder sig för att föda sitt tredje barn.



Hertiginnan av Cambridge, 36, kördes från Kensington Palace till St Marys sjukhus i västra London där deras två andra barn, George och Charlotte, också föddes.



Fans som är klädda i Union Jack -kläder har stationerat sig från sjukhuset i hopp om den första glimten av den nyaste medlemmen av kungafamiljen.



Kates graviditet kan ha känts lägre nyckel än hennes två föregående, inte minst med tanke på att prins Harry och Meghan Markles kungliga bröllop i maj kommer att lyfta fram rampljuset.

Men sjukhuset har haft fullt upp med att förbereda sin kungliga patient.

Med sjukdomen i de första veckorna av graviditeten bakom sig, och med prinsessan Charlotte nu på barnkammaren, hade Kate en hektisk start på 2018 med massor av officiella engagemang-vilket innebär många möjligheter för blivande mammor att ta inspiration från Kate & apos ; s mammagarderob.



Hennes sista kungliga plikt innan hon gick på mammaledighet var ett besök i Olympic Park för ett SportAid -evenemang den 22 mars, följt av en Commonwealth Big Lunch och Commonwealth -frågesport.

Och det fanns en sista chans för bump -spotting när hon gick med i kungafamiljen i Windsor för en påsksöndag.



Alla Kate Middletons moderskap ser ut från sin tredje graviditet

har cheryl cole gift sig igen
Visa galleri

Vi ser fram emot när vi kan förvänta oss den nya kungliga ankomsten ...

Vad var Kate förfallodag?

Hertiginnan av Cambridge baby bump visar när hon delar ut shamrocks

Kate delade ut shamrocks på St Patrick's Day den 17 mars när hon gick in i de sista veckorna av graviditeten (Bild: Getty)

Kensington Palace bekräftade bara att april var månaden på förfallodagen när de meddelade hertigen och hertiginnan av Cambridge var 'glada' över att vänta sitt tredje barn. Det tillkännagivandet kom den 17 oktober - förmodligen efter 12 -veckorsskanningen.

I allmänhet väntar blivande mammor till 12 -veckorsmarkören innan de låter världen veta att de är gravida, på grund av den högre risken för missfall före det stadiet.

Hertiginna av Cambridge

Kate såg smalare ut än någonsin på Kensington Palace en vecka innan meddelandet om hennes tredje graviditet, vilket tyder på att hon är i ett mycket tidigt skede (Bild: Splash News)

Kates tendens till hyperemesis gravidarum, allvarlig morgonsjuka som vanligtvis är värst mellan åtta och 12 veckor, har inneburit att hennes graviditet tillkännagavs tidigt. Avbrutna offentliga engagemang - och i fallet med hennes graviditet med prins George, en sjukhusvistelse - tenderar att behöva förklaring när du är kungligheter.

Kates tredje graviditet tillkännagavs ursprungligen den 4 september, med ett besök på ett barncentral i London avbrutet på grund av hennes sjukdom.

red dead redemption 2 kapitel

Kate & apos; s andra graviditeten tillkännagavs den 8 september 2014 och hon födde prinsessan Charlotte den 2 maj 2015.

Tillfälliga parkeringsrestriktioner infördes utanför Lindo -flygeln från måndag 9 april till 30 april. Förra gången fick parkeringsrestriktionerna förlängas med fem dagar från den ursprungliga perioden, som hade löpt från 15 april till 30 april.

Men baby tre verkar ha hållit sig bättre till schemat - och kommer att glädja fans som förutspådde en ankomst till St George & apos; s Day.

Hur passar det in i det kungliga bröllopet?

(Bild: REUTERS)

Harry och Meghan gifter sig i Windsor den 19 maj, så vilket datum barnet så småningom kommer kommer det fortfarande att vara väldigt litet.

Kate samlade alla barn som fungerade som sidpojkar och blommor för syster Pippa förra året, men hon kommer sannolikt att ha händerna fulla nog med en nyfödd i år.

Kommer det att vara en pojke eller en tjej?

Charlotte, Kate, George och William på en trädgårdsfest i Kanada

Kommer George och Charlotte att ha en lillebror eller syster? (Bild: Getty)

Vi har absolut ingen aning, och inte heller någon annan om de är ärliga. Vissa människor blev otroligt glada när Kate dök upp med en blå klänning för sitt första offentliga engagemang efter graviditetsmeddelandet. Inte konstigt att hon valde rosa för sin andra utflykt.

Det där kommer dock inte att stoppa folk att satsa på det . Och Kate iklädd en rosa Mulberry -kappa från graviditeten med Charlotte för en resa till Coventry i januari ledde bookies att minska oddsen för att Kate skulle ha en tjej.

Förra gången fick människor det direkt efter att det rapporterades att Kate hade upptäckts och handlat rosa barnkläder och några färgprover som traditionellt användes för tjejer hade kommit till parets hem.

Vad ska barnet heta?

Alice, Arthur och James är de ledande valen - med Thomas som överraskning som favorit för Paddy Power.

Mary ledde satsningen under de senare månaderna av Kate & s graviditet. Ett vanligt namn bland kungligheterna, Mary är ett av drottningens mellannamn och även hennes mormors namn.

Vad ska de kalla den nya ankomsten?
Kommentera nedan

Alice var bookies & apos; tidig favorit - men de sa det förra gången. Alice är ett traditionellt kungligt namn och är mellannamnet på prinsessan Anne och prins Edvards dotter Lady Louise.

Du kan nog räkna ut Diana, eftersom det är ett av Charlottes mellannamn, liksom Elizabeth.

Victoria skulle vara ett annat klassiskt kungligt namn - och är det ledande valet hittills bland NEWSAM -läsare.

När det gäller pojkar, Arthur var den tidiga favoriten med bookmakarna, men Fredrick och Albert gick vidare med några bookmakers. Philip har också ökat i popularitet hos vissa bookmakers, särskilt sedan han blev inlagd för höftkirurgi.

George har redan Alexander och Louis som mellannamn, så det är osannolika alternativ.

liten mix leigh anne

Bookies är tar satsningar , med William Hill som ger det kungliga bebisnamnet odds som:

  • Mary 3-1
  • Alice 6-1
  • Vinn 8-1
  • Elizabeth 12-1
  • Albert 14-1
  • Arthur 14-1
  • Fred/Frederick 14-1
  • Alexandra 16-1
  • Grace 16-1
  • James 16-1
  • Phillip 16-1
  • Alexander 20-1
  • Catherine 20-1
  • Diana 20-1
  • Henry 20-1

När det gäller de minst favoritnamnen, ja, himlen är gränsen.

Men William Hill har listat Wayne, Chardonnay och den nästan utdöda Nigel som några osannolika val.

Pod Save The Queen

Pod Save The Queen podcast

Missa inte NEWSAMns vanliga kungliga podcast Pod Save The Queen med kungakorrespondenten Victoria Murphy och programledaren Ann Gripper.

Lyssna på iTunes , Audioboom och dina favorit podcast -appar.

Komma ikapp med Avsnitt 1 - Royal Wedding Bells för Meghan och Harry .

Kommer den kungliga bebisen ha en titel?

Prins William och Kate kyssas på Buckingham Palace -balkongen på deras bröllopsdag

Prins William fick en egen titel på sin bröllopsdag (Bild: )

Prins William och Kate (som kan kallas prinsessa William) är kända som hertigen och hertiginnan av Cambridge efter att de fick titlar på sin bröllopsdag.

Deras barn har inga egna titlar, men är prins George och prinsessa Charlotte - och bebis tre kommer att följa samma mönster.

William och Kates tredje barn blir femte på tronen - med de nya arvsreglerna innebär det att Charlotte överträffar ett yngre syskon oavsett kön.

Var kommer barnet att födas?

Inuti sviten Lindo Wing Söt vinge Visa galleri

Prins George och prinsessan Charlotte anlände båda till Lindo Wing, den privata förlossningsenheten på St Mary's Hospital, Paddington - och baby Cambridge 3 kommer också att komma dit.

Tillfälliga parkeringsrestriktioner infördes måndagen den 9 april. Begränsningarna löper ut den 30 april.

Kate tog sina egna läkare tidigare - med de kungliga bebisarna som levererades av de kungliga gynekologerna.

Det hade rapporterats att Kate kan vara sugen på en hemfödelse den här gången, efter att ha gjort förfrågningar under sin andra graviditet och haft två problemfria arbeten.

Det finns gott om kunglig tradition för att föda hemma: Drottningen fick sina fyra barn på Buckingham Palace och föddes själv på Bruton Street 17, hem till sina morföräldrar, dit hon kom med kejsarsnitt. Drottning Victoria föddes på Kensington Palace, där Cambridges nu bor efter att ha flyttat från sin bas i Norfolk i tid för att George skulle börja skolan.

vad betyder 850

Vad blir barnets stjärntecken?

Prinsessan Charlotte

Kommer barnet att vara en Oxe som prinsessan Charlotte? (Bild: Getty)

Det finns två tecken på Zodiac i strid: Väduren och Oxen, som börjar den 20 april.

Storasyster Charlotte är en Ox, representerad av en tjur. Astrologer betygsätter människor födda under Oxen som tillförlitliga, praktiska och pålitliga, lojala och stabila, lugna och i allmänhet lugna - tills deras humör blir av.

Väduren, representerad av en bagge och som täcker perioden 21 mars till 19 april, rankas som den modigaste av alla stjärnmärken. Envisa och egensinniga anses de också vara modiga i motgångar, orädda och äventyrliga, med gränslös energi - men anklagas för att de saknar tålamod och en tendens att vara arroganta.

Hade Kate hyperemesis gravidarum den här gången?

Hertiginnan av Cambridge tvingades återigen till ett tidigt tillkännagivande om sin graviditet efter att ha lidit hyperemesis gravidarum, det svåra morgonsjukdomstillståndet hon drabbades av under sina två första graviditeter.

Hennes sjukdom innebar att hon missade att ta George för sin första dag i skolan.

Hon kunde återgå till offentliga uppgifter några veckor senare - med sitt första val av en blå outfit snabbt balanserad av ett utseende i rosa.

När och var tror vi att barnet var tänkt?

Eftersom barnet beräknas komma i slutet av april betyder det att det förmodligen var tänkt i juli.

Det skulle sammanfalla med att hertigen och hertiginnan besökte Polen och Tyskland.

Läs mer

Prince Louis
Kates mammaskuld över prins Louis Charles säger att barnbarn & apos; slita ut honom & apos; Inne i Louis plantskola Babybror eller syster till Louis?

Och om Kate inte redan misstänkte att hon var gravid, skulle hon ha vetat att de hoppades kunna lägga till i familjen när hon gjorde ett fräckt skämt till maken William efter att ha fått en gåva till nyfödda.

Hon skämtade: 'Vi måste bara ha fler bebisar!'

Vid den tiden hoppade många på vagnen och spekulerade i att en ny liten prins eller prinsessa kunde vara på väg.

Andra saker som hände runt den tiden var Chelsea Flower Show och Wimbledon.

Se Även: