Kardashians innan pengar avslöjades ... den häpnadsväckande operation som deras miljoner betalade för

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Pengar kan inte köpa kärlek, men det kan säkert köpa stylister, kirurger, fitnesstränare och kosmetologer.



År 2007 var Kardashians bara en relativt normal, välbärgad familj som bodde i Los Angeles.



Precis som de flesta av oss drabbades de av dåliga kläddagar, dåliga hårdagar och enstaka sminkfaux pas.



Men 17 säsonger av Keeping Up With the Kardashians och miljontals pund senare är Kourtney, Kim, Khloe, Kendall och Kylies framträdanden en värld borta från förra år.

Kardashianerna såg ut som en vanlig familj före berömmelse (Bild: WireImage)

De är nu felfria (Bild: Khloe Kardashian/Instagram)



Från deras felfria ansikten till deras gympussade kroppar och designer garderober har deras miljoner verkligen gjort skillnad.

Med boobjobb, botox, fyllmedel och rumpimplantat sägs vara bland deras valda operation, här är det dramatiska sättet var och en har förändrat sitt utseende ...



Kourtney

Kourtney fick bröstimplantat på college (Bild: kimkardashian/Instagram)

Hon har ett mycket mer polerat utseende nu (Bild: Instagram)

Mamman till tre hade ett boobjobb tillbaka på college, men levde snabbt för att ångra sig och lekte med att få bort sina implantat under de tidiga KUWTK-åren.

Jag hade gjort mina bröst men om jag kunde gå tillbaka hade jag inte gjort det. Jag var så söt innan, sa hon.

Tidigare i år sa en plastikkirurgisk expert till Daily Star att det ser ut som att hon nu har bytt ut de ursprungliga implantaten mot en mer naturlig form.

Och medan Kourtney under sina graviditeter med barnen Mason, nio, Penelope, sju och Reign, fyra, höll sig långt borta från kirurgstolen, men vissa tror att 40-åringen har haft en hjälpande hand de senaste åren.

Enligt Radar Online hade hon också ett näsajobb, ögonbrynlyft, kindlyft, förstorade läppar, fyllmedel, lasrar, botox med mera.

Kourtney ser inte ut som att hon åldras och jag misstänker att hon har fått hjälp av en skicklig plastikkirurg, sa en känd plastikkirurg.

Nål

Kim arbetade som Paris Hilton stylist före KUWTK (Bild: FilmMagic)

Endast den finaste couturen kommer att göra för Kim nuförtiden (Bild: JUSTIN LANE / EPA-EFE / REX)

Stjärnan har genomgått en dramatisk förvandling under de senaste 16 åren - morphing från den naturligt vackra flickan bredvid till en felfri glamazon.

Kim cirka 2007 - aka året då hennes sexband med dåvarande pojkvännen Ray J läckte ut - hade en helt annan hårfäste som mystiskt rörde sig under de kommande 12 månaderna.

Och mor till fyra medgav senare att hon genomgick ett hårborttagningsförfarande som lyfte hennes ansikte och fick det att se mer öppet ut.

nummer 16 i bibeln

Jag laserade bort mina babyhår för många år sedan, eftersom pannan hade alla dessa små bebisstrån, och jag skulle alltid bryta ut på grund av dem, säger hon till tidningen People.

Jag har den hårigaste pannan du någonsin kan tänka dig, och jag skulle alltid bryta ut och bli helt knäckt på pannan bara av allt hår jag hade.

Så på gymnasiet skulle jag vaxa bort det eftersom det bara var så mycket hår, och sedan skulle jag laserera av det lite. Om du Google 2008 eller 2007 hade jag den galnaste, hårigaste hårfästet, så jag laserade den.

Kim ändrade helt hårfästet (Bild: Getty Images)

Hon förnekas att hon har ett näsjobb, men erkänner fritt att hon älskar lite botox, vilket hon säger 'inte är plastikkirurgi'

Och Dr Kishan Raichura, en kosmetisk läkare och injicerbar expert på IGDP dental i London, höll med och föreslog att hon hade gjort arbete för att uppnå ett 'mer skulpterat utseende'.

Han sa tidigare till NEWSAM Online: 'Vilken skillnad! Kim verkar verkligen ha genomgått kosmetiska behandlingar för att volymera hennes läppar och kinder.

'Hennes läppar verkar fylligare - vilket föreslår en läppförstoring med dermal fyllmedel - och hennes kinder har sannolikt fyllts med en volumiserare för att skapa ett mer skulpterat utseende.'

När det gäller den rumpan, förnekar hon bestämt att hon har haft implantat eller injektioner, och till och med en gång gjort en röntgen för att bevisa det.

Experter tror emellertid att hon hade tagit fett efter att ha genomgått en fettsugning på andra delar av kroppen.

Innan detta togs hade Kim Kardashian hämtat sin tvätt från kemtvättarna ...

Först var det en vanlig rumpa

Kim Kardashian visas på omslaget till Paper Magazine

Då var det detta! (Bild: Jean-Paul Goude / Paper Magazine)

Hennes garderob har också genomgått en massiv förändring efter att maken Kanye West slängde ut hennes & ostiga kläder & apos; 2012 som en del av ett rebrand som fick henne att gråta.

'Jag tror verkligen att mitt förhållande till min man Kanye verkligen förändrade allt,' sa hon till CNN Style och erkände att hon var chockad över resultatet när hon kom över traumat.

'Jag menar, förr i tiden trodde jag att jag hade den bästa stilen. Jag ser tillbaka på outfits, och jag är liksom förkrossad.

Kylie

Kylie brukade ha mycket mindre läppar (Bild: Getty Images)

Kylie Jenner ser fullt ut

Hon vände sig till läppfyllmedel efter att ha känt sig & osäker & apos; om hennes utseende (Bild: Rex)

Av alla systrar är det Kylies ansikte som utan tvekan har förändrats mest.

22-åringen var bara tonåring när hon vände sig till läppfyllmedel efter att en pojke hon kysste gjorde en grym kommentar om henne.

'Jag var 15 och jag var osäker på mina läppar. Jag har riktigt små läppar. Och det var som en av mina första kyssar och en kille var som, & apos; Jag trodde inte att du skulle bli en bra kyssare eftersom du har så små läppar. & Apos; Men jag tog det riktigt hårt, säger hon i sitt tv -program, Life Of Kylie.

2015 ägde hon äntligen upp till fyllmedel efter att ha blivit pressad av sina systrar för att berätta sanningen.

'Jag har tillfälliga läppfyllare, det är bara en osäkerhet för mig och det är vad jag ville göra', sa hon då.

'Jag vill erkänna för läpparna, men folk är så snabba att döma mig på allt, så jag kan ha tippat runt sanningen. Men jag ljög inte. '

Kylie Jenner

Kylie på bilden som en blyg tonåring

Hon ryktas ha haft rumpimplantat och mycket mer (Bild: WireImage)

Hon förnekar alltid att hon har någon annan form av operation, men en kirurg från MITT A sa till NEWSAM Online att de tror att hon är tappade minst 30 000 pund på en kroppsrenovering , inklusive ett nosjobb på 10 000 pund, ett bröstjobb på 6 000 pund, 6 500 pund på lyften och 4 000 pund ansiktsfyllmedel.

Hon har också anklagats för att stoppa ut botten med implantat

Kendall

Kendall i några av hennes allra första modelleringsbilder

Hon är bilden av catwalks perfektion nu (Bild: Xavier Collin/Image Press Agency/Splash News/SplashNews.com)

Med en framgångsrik modellkarriär har Kendall, 23, alltid vägrat att göra någonting mot hennes ansikte.

'Det är så utmattande alltihop. Varför skulle jag som modell få mitt ansikte rekonstruerat? Det är inte ens vettigt. Det är galet för ibland känner jag att folk bara vill att jag ska förlora, sa hon en gång om operationens rykten.

Experter menar dock att hon har ett näsajobb, fyllmedel och botox för att böja ögonbrynen.

Kylie, vänster och Kendall, höger, var söta som en knapp (Bild: WireImage)

Kendall jenner

De ser mycket mer glamorösa ut idag (Bild: kyliejenner/instagram)

En talesman för MYA kosmetisk kirurgi förklarade: 'När jag tittar på bilder av Kendall, ser hennes näsbrygga tunnare och mer feminin ut.

'Detta kan tyda på en kirurgisk näsplastik (nosformning), som har lämnat henne med en extremt naturlig och önskvärd profil.'

marilyn monroe dödsorsak

Khloe

Khloe avbildad som tonåring (Bild: Getty)

Hennes utseende har förändrats helt (Bild: Getty Images)

Khloe har alltid förnekat att hon opererats, även om hon en gång erkände att hon använde fyllmedel men insisterade på att hon hatade utseendet.

'[Fillers] fungerade inte för mig. Jag såg galen ut och jag tror fortfarande att effekterna finns där. Jag gick för att få det upplöst som tre gånger, sa hon en gång.

'Mitt ansikte var så förbannat att jag var tvungen att gå och lösa det hela. Det var jobbigt och nu är jag rädd för att göra det igen. Och jag är nästan som, jag lovar att saker fortfarande finns i mitt ansikte.

Men en MITT A en kosmetisk kirurg berättade att hon kan ha haft ett näsajobb och förklarade att 'broen till Khloes näsa verkar tunnare och spetsen och näsborrarna verkar vara mindre och något lyftade jämfört med tidigare bilder av henne.'

Medan hennes kropp har krympt genom åren har hennes byte till synes blivit mer kurvigt - något hon tillskriver knäböj snarare än operation.

Men den största förändringen har varit hennes kropp, som började förändras efter hennes splittring 2013 från före detta make, Lamar Odom.

Khloe har helt förvandlat hennes kropp (Bild: Getty)

Instagram

I ett försök att skapa viss kontroll över sitt eget liv, slog hon till gymmet och tappade snabbt en svindlande två och en halv sten.

Det var ute med skräpmaten och in med juicer, hälsokost, personliga träningspass och allt annat däremellan.

Hennes breakover var så dramatisk att hon snabbt landade sin egen show, Revenge Body, och erkände att hon kämpade med att titta på bilder av hennes & apos; ohälsosamma & apos; gammalt jag.

Och hon förlorade svindlande 40 kg efter födelsen av en årig dotter, True.

Så snart jag fick godkännande från min läkare var jag [i gymmet], berättade hon för tidningen People.

Jag var så exalterad att börja träna igen. Mentalt var jag där. Men rent fysiskt kunde jag inte göra det. Jag var andfådd. Jag visste inte hur jag skulle nå mitt slutmål.

Se Även: