Harry Styles tar av för omslaget till Rolling Stone när han pratar 'sex' och 'psykedelik'

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Harry Styles har glädjat miljontals Directioners överallt genom att ta bort för omslaget till Rolling Stone.



The Signs of The Times -sångaren, 25, poserar topplös på framsidan av den amerikanska tidningen när han ger en ögonöppnande intervju.



Hans intima chatt kommer att täcka 'sex, psykedelika och stjärns hemligheter', enligt magas slogan.



I omslagsbilden blinkar han sin stora samling bröst- och armtatueringar när han drar ett fräckt flin för kameran.

Intervjun, som är för septembernumret, blir andra gången som One Direction -stjärnan har varit tidningens omslagsstjärna.

Harry Styles Rolling Stone

Harry Styles på omslaget av Rolling Stone (Bild: RollingStone/Instagram)



Han dök tidigare upp i 2017 -numret och tittade på världar från sin nya kantbild.

Harry sportade fortfarande sina varumärken med diskettlås och hans snygga boyband-look i snap, som togs när han var 23 år gammal.



man city från 11

Den nya intervjun kommer förhoppningsvis att kasta lite ljus på Harrys skådespelarplaner eftersom det hela tiden har gått rykten om att han fått en stor filmroll,

Harry Styles

Harry Styles på omslaget till Rolling Stone 2017 (Bild: Rolling Stone)

Förra veckan rapporterades att han hade tackat nej till chansen att spela rollen som prins Eric i en nyinspelning av The Little Mermaid.

Det sades att han hade varit i samtal med Disney om att han skulle dyka upp i deras live-action-ombildning av den klassiska filmen.

En källa nära stjärnan bekräftade dock att han har bestämt sig för att inte ta rollen.

harry styles en riktning

Enligt uppgift försöker Harry hitta mer skådespelararbete (Bild: PA)

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

Harry har letat efter att bygga vidare på sin skådespelardebut i Christopher Nolans Oscar-vinnande krigsfilm Dunkerque 2017 men har enligt uppgift inte lyckats få en framträdande roll någon annanstans.

Han provspelade på rollen som Elvis Presley i Baz Luhrmanns kommande biograf om sångaren men amerikanska skådespelaren Austin Butler fick rollen istället.

Disney har redan meddelat att sångaren Halle Bailey har rollen som Ariel i filmen, som kommer att regisseras av Rob Marshall och planeras att sättas i produktion i början av 2020.

Se Även: