Jurgen Klopp förbjuder Liverpool -spelare från att vidröra 'This Is Anfield' -skylten som en visar av respekt

Fotboll

Ditt Horoskop För Imorgon

Jurgen Klopp ny tränare i Liverpool vidrör detta är Anfield -tecken

Jurgen Klopp har sagt till sina spelare att inte röra vid 'This Is Anfield' -skylten(Bild: Liverpool FC/Getty)



Jurgen Klopp har förbjudit sina Liverpool -spelare att röra vid & apos; This Is Anfield & apos; skylt inne i stadionens tunnel.



barbara windsor scott mitchell

Tysken förklarade sitt beslut och sa att hans nuvarande spelare bara är värda att röra vid det när de levererar silver till klubben.



'Jag har sagt till mina spelare att inte röra vid & apos; This Is Anfield & apos; teckna tills de vinner något, sa han. 'Det är ett tecken på respekt.'

Liverpool gick närmare att vinna en pokal den här säsongen när de kvalificerade sig för semifinalen i Europa League på dramatiskt sätt på torsdagskvällen.

De röda gick i matchen på Anfield med poängnivån på en-alla men Dortmund verkade lägga sängen tidigt när de gjorde två snabba eldiga tidiga mål.



dale winton ill 2012

Divock Origi gjorde mål strax efter halvtid för att ge Liverpool en glimt av hopp men Marco Reus & apos; slag 10 minuter senare gjorde det 3-1 till gästerna.

Philippe Coutinho slog sedan på avstånd för värdarna innan Mamadou Sakho buntade hem efter ett skrot i boxen för att lämna Klopps sida som bara behövde ett mål för att gå vidare.



När Anfield studsade gick Liverpool på jugularet och deras intensiva spel belönades under den första minuten av skadetid när Dejan Lovren gick hem för att möta en av de mest anmärkningsvärda nätterna i de röda & apos; historia.

sarah jane honeywell naken

De får sällskap i de fyra sista av Villarreal, Sevilla och Shakhtar Donetsk.

omröstning

Vem vinner Europa League?

10000+ RÖSTER SÅ LÄNGT

LiverpoolShakhtar DonetskSevillaVillarreal

Se Även: